Descrierea produsului

Caracteristici principale aparat de aerosoli Scian NB-212

- Nebulizare cu compresor;
- Compresor cu o durata de viata lunga;
- Tub cu lungime mare;
- Rata crescuta de nebulizare;
- Filtru de praf;
- Capacitatea cupei de medicamentatie de 6 ml;
- Suport ingenios pentru sustinerea kitului de nebulizare

Acest tip de aparate sunt concepute pentru tratarea cu succes a astmului sau a alergiilor respiratorii. Principiul dupa care functioneaza este urmatorul: aparatul transforma medicamentatia lichida in aerosoli (picaturi foarte mici, dense, sub forma unei cete) ce sunt inhalati direct in plamani cu foarte mare usurinta.

DESIGN COMPACT

Cu un design nou si compact, aparatul de aerosoli Scian NB-212 este echipat cu un compresor de calitate superioara ce poate rezista cu succes la foarte multe utilizari. Pentru a nu pierde nici o picatura de medicamentatie, producatorul a conceput manerul de transport al aparatului de aerosoli cu un suport ce permite fixarea in pozitie verticala a kitului de nebulizare. In acest fel avem ambele maini la dispozitie pentru operatiunea de dozare a medicamentatiei.

 

FILTRU PRAF
Un alt aspect important in ceea ce priveste calitatea aerului ce ajuta la realizarea aerosolilor il are filtrul. Acesta este pozitionat in partea frontala, langa conectorul prin care aerul este pompat pe tub. Fiind fabricat dintr-un burete foarte dens, filtrul poate retine particulele de praf ce pot cauza neplaceri sau infectii.

 

MMAD 2.44 µm

Producatorul Scian a gandit kit-ul de nebulizare astfel incat dimensiunea particulelor sa fie de 2.44 µm, fiind optim pentru tratarea oricarei boli a sistemului respirator, eliminand nevoia de a schimba dispenserele pentru a ajunge la dimensiunea dorita a particulelor.

 

 

UTILIZARE IMEDIATA

Aparatul de aerosoli Scian NB 212 se poate utiliza imediat deoarece, acesta, este echipat cu urmatoarele accesorii:

Masca adulti - 1 buc
Masca pediatrica - 1 buc
Tub pentru aer - 1 buc
Kit de nebulizare;
Piesa pentru cavitatea bucala - 1 buc
Filtre de aer - 5 buc

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!