Descrierea produsului

Aparatul de aerosoli Scian RedLine NB-220C este un dispozitiv compact ce poate fi folosit atat in clinici medicale cat si la domiciliu, in tratarea sau prevenirea afectiunilor cailor respiratorii, utilizand o gama larga de medicamente. Acest aparat utilizeaza eficient medicamentul avand cel mai mic volum rezidual. Un alt avantaj il reprezinta nebulizarea actionata de catre respiratie (in functie de inspiratie si expiratie se formeaza aerosolii).
Dispozitivul functioneaza prin furnizarea de aer comprimat in paharul de nebulizare unde are loc pulverizarea solutiei care este transformata in picaturi microscopice ce sunt usor de inhalat.

Caracteristici principale:

- Design ergonomic compact, cu dimensiuni reduse, doar 14.5cm x 13.7cm X 9.2 cm
- Operare usoara printr-un singur buton
- Livrare foarte eficienta a medicamentelor
- Dimensiuni reduse
- Utilizare casnica si clinica
- 2 masti, neonatala si medie
- Piesa de gura
- Filtre de rezerva
- Pahar de nebulizare
- 3 dispensere pentru dimensiune variabila a particulelor: 3.5, 4 si 5 μm
- Debit de aerosoli variabil: 0.3 ml/min; 0.4 ml/min; 0.5 ml/min
- Pregatiti si complet pentru utilizare imediata
- Cupa de nebulizare cu capacitate generoasa: 10 ml

 

In timpul terapiei prin inhalare este foarte important ca medicamentul sa ajunga exact in partea cailor respiratorii care necesita tratament. De aceea nebulizatorul Scian RedLine NB 220 C este prevazut cu 3 tipuri de dispensere pentru tratarea diferitelor parti ale sistemului respirator:

Dispenserul de culoare rosie a fost proiectat pentru a oferi cele mai mari particule de aerosoli. Acestea au dimensiunea de aproximativ 5 µ (microni) a o utilizare a medicamentatiei de 0,5 ml/minut. Astfel, acesta trebuie folosit doar atunci cand suferim de o boala a cailor respiratorii superioare. Dintre cele mai des intalnite putem mentiona: sinuzita, rinita, laringita, faringita, amigdalita si traheita.

 

Dispenserul de culoare albastra - cel universal, prezent cam in toate marcile de aparate de aerosoli - se recomanda atunci cand problemele respiratorii se regasesc in toate zonele caii respiratorii. Acesta ofera particule de aerosoli cu diametrul de aproximativ 4 µ (microni) si utilizeaza 0,4 ml de medicamentatie pe minut. Avand dimensiunea cuprinsa intre cele doua dispozitive, acesta este considerat de uz universal, tratand cu succes toate problemele respiratorii ale celorlalte doua dispensere. In plus, se poate folosi si in tratarea traheitei si a traheobronsitei.

 

Dispenserul de culoare galbena ofera cele mai mici particule de aerosoli, cu diametrul de aproximativ 3,4 µ (microni) la o rata de nebulizare de 0,3 ml/minut. Acesta se adreseaza in special bolilor ce apar in partea inferioara a cailor respiratorii si anume in plamani. Printre cele mai intalnite boli regasim bronsita, astmul, bronsiolita, bronsiectazii sau bronhopneumonia.

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!