Descrierea produsului

Aparatoare laterala patut BEBEDECO este confectionata din bumbac 100% si umplutura din vatelina antialergica.Dimensiunile: 180cm (lungime) x 40cm (latime) x 3 cm (grosime). Aparatoarea laterala este conceputa pentru patuturi cu dimensiunea 120 x 60 cm. Pentru a acoperi toate cele 4 laturi ale patutului sunt necesare 2 aparatoare laterale.

  Aparatoarea laterala pentru patut BEBEDECO ofera  copilului tau siguranta si confort in timpul somnului sau in timpul jocului in patut, protejand copilul de accidente prin lovire sau de curentii de aer din incapere.

Mod de intretinere: a se spala la max 40 grade, se calca cu fierul de calcat la temperatura medie, interzis utilizare inalbitor, nu poate fi uscat automat, interzis curatare chimica.

*Obs. Lenjeria pentru patut din poza  nu este inclusa in pret. Se achizitioneaza separat de la sectiunea “Lenjerii patut bebe” din cadrul magazinului on line BEBEDECO.

Materialele folosite sunt bumbac 100%, iar umplutura din vatelina antialergica. Aceasta vatelina utilizeaza microspatii ce formeaza o “camera de aer” in interior, fiind un EXCELENT TERMOIZOLANT.Pentru asigurarea confortului, are CAPACITATEA DE RESPIRATIE care faciliteaza uscarea imediata a vaporilor de apa. Vatelina NU SE DEFORMEAZA si a promovat testul privind substantele nocive conform Oeko-Tex Standard 100. Este ferma si de inalta tinuta,oferind produsului o calitate superioara.

Bumbacul utilizat in proportie de 100%  are o densitate superioara,  iar vopselele utilizate sunt nontoxice.Toate materialele sunt hypoalergenice, fiind testate conform Oeko-Tex Standard 100 (pentru detectarea substantelor nocive).

Produs fabricat in ROMANIA.

 

Se realizeaza pe comanda in aprox 7 zile lucratoare !