Descrierea produsului

* Graco si ErFi lanseaza primul produs realizat in parteneriat, revolutionarul Aspirator Nazal Electric care transforma corvoada aspirarii nasucului bebelusului intr-o operatiune foarte simpla, ultra-rapida si extrem de silentioasa.

* Aspiratorul nazal electric ErFi permite evacuarea mucozitatilor fluide si mai vascoase din narile bebelusului, usurand astfel respiratia si reducand riscul agravarii infectiilor din sfera ORL.

* Iata cateva dintre caracteristicile care fac din Aspiratorul Nazal Electric ErFi la ora actuala, cel mai modern si mai eficient tip de aspirator nazal portabil pentru bebelusi si copii:

- Foarte puternic: Introducand varful de aspiratie al acestui aparat in nara, il puteti folosi pentru a aspira secretiile nazale ale copilului in mod continuu sau intermitent.

- Sigur: Varful moale de aspiratie are un design confortabil pentru a preveni vatamarea atunci cand utilizati acest aparat.

- Design compact si usor: Aparatul este compact si usor de tinut si utilizat. Este, de asemenea, sigur si confortabil pentru utilizarea la copii.

- Design cu cap care poate fi spalat: Varfurile, cupa de colectare si partea capului pot fi scoase din aparat si spalate. (Cupa de colectare poate fi, de asemenea, dezinfectata cu apa fiarta.)

- Usor de curatat: Varfurile, cupa de colectare si partea capului pot fi scoase din aparat si spalate. (Cupa de colectare poate fi, de asemenea, dezinfectata cu apa fiarta).

- Usor, zgomot redus: Aspiratorul nazal electric ErFi este cel mai silentios model de aspirator nazal existent pe piata in acest moment, permitandu-va sa curatati nasucul bebelusului si atunci cand el doarme.

- Alimentare: Acest aparat are nevoie doar de doua baterii de 1.5V AA; bateriile pot fi schimbate in mod convenabil oricand, oriunde.

* Aspiratorul nazal electric ErFi se livreaza impreuna cu doua varfuri de aspiratie din silicon moale: unul subtire pentru secretii fluide si unul mai scurt si mai gros pentru secretii vascoase.

* Kitul include si doua baterii AA de 1.5 V.

* Aspirator Nazal Electric ErFi este nou, sigilat si livrat in ambalajul original.

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!