Descrierea produsului

Balsam bio restructurant pentru par, 200 ml, Bema Love Bio Hair

cod 9045 / EAN 8010047190451

Cu: Ape distilate din Cimbru si din Lamaie, Balsam de Copaiba, Uleiuri de: Andiroba, Acai, Masline, Macadamia, Nuci de Brazilia, Migdale dulci.

Balsamul bio restructurant contine ulei de Andiroba si balsam de Copaiba (plante din padurea amazoniana), care intaresc structura firului de par si il lasa mai moale si mai usor de pieptanat, cu reflexii stralucitoare. Uleiurile de macadamia si de masline fac parul mai rezistent in fata agentilor externi, pastrandu-l curat si cu o textura lejera pentru mai mult timp.

Instructiuni de utilizare: Dupa ce ati spalat parul cu sampon, tamponati-l cu un prosop uscat si aplicati balsamul uniform pe toata lungimea, masati usor si lasati sa actioneze 2-3 minute, apoi clatiti. Pentru uz extern.

Ingrediente (INCI): Thymus Vulgaris* (Thyme) Leaf Water, Citrus Medica Limonum* (Lemon) Fruit Water, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Aqua/Water, Behenamidopropyl Dimethylamine, Copaifera Officinalis* (Balsam Copaiba) Resin, Carapa Guaianensis Seed Oil*, Euterpe Oleracea Fruit Oil*, Bertholletia Excelsa Seed Oil*, Olea Europaea* (Olive) Fruit Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis* (Sweet Almond) Oil, Citric Acid, Tocopherol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Parfum/Fragrance**, Limonene***. * din agricultura organica, ** de origine naturala, *** din uleiuri esentiale

Canitatea: 200 ml