Descrierea produsului

Balsamul cu grapefruit si portocale este potrivit pentru parul normal sau gras. Acest balsam minunat este un amestec de grapefruit si portocale, cunoscute pentru calitatile lor de curatare. O explozie de arome citrice pentru a va energiza ziua.

Caracteristici:

  • parfum natural 100%

  • contine uleiuri esentiale

  • fara parabeni sau SLS

Utilizare: Spalati parul cu samponul natural de grapefruit si portocale. Clatiti bine si masati usor balsamul in parul ud. Pentru cele mai bune rezultate, lasati aplicat in par 5 minute. Clatiti bine. Pentru uz frecvent. In cazul contactului cu ochii clatiti imediat cu apa curata. Daca apar iritatii incetati sa mai folositi. Nu lasati la indemana copiilor.

Ingrediente: Aqua, Cetearyl alcohol, Caprylic/capric triglyceride, Chamomilla recutita flower extract, Citrus aurantium dulcis peel oil, Citrus paradisi peel oil, Camellia sinensis flower extract, Camellia sinensis leaf extract, Tocopherol, Helianthus annuus seed oil, Litsea cubeba fruit oil, Citrus reticulata peel oil, Melaleuca alternifolia leaf oil, Glycerin, Cetrimonium chloride, Sodium benzoate , Potassium sorbate, Citric acid, Curcumin CI 75300, Citral, Limonene