Descrierea produsului

DR SUN – Balsam pentru protectie solara cu FILTRE FOTOSTABILE UVA/UVB SPF 50. PROTECTIE EXTREM DE RIDICATA. Rezistent la apa. Recomandata si pentru copii cu varsta peste 6 luni.

Nu exista reactii fototoxice si nu contine alergeni. Fara parabeni. Balsamul SPF 50 asigura protectia pentru pielea cu sensibilitate extrem de mare la lumina soarelui. Sistemul de înalta fotostabilitate UVA / UVB-filtru este în conformitate cu standardul UE. Formula cu peptide deriavate din seminte de bumbac protejeaza pielea de efectele nocive ale soarelui. D-pantenolul si glicerina hidrateaza si calmeaza iritatiile.

Pentru protectie eficienta si siguranta puneti o cantitate semnificativa de balsam pe piele cu aproximativ 20 de minute inainte de expunerea la soare. Pentru a asigura cea mai buna protectie, aplicati in mod repetat (la un interval de cel putin 2 ore), si dupa ce iesiti din apa sau dupa ce va stergeti cu prosopul. Usor de folosit datorita sistemului de eliberare a balsamului printr-o simpla rasucire a capacului.

A se folosi, de preferinta, 36 de luni de la data fabricatiei

Gramaj - 150 ml - TESTAT DERMATOLOGIC

Balsam protectie solara cu D-Panthenol SPF50+, 150 ml Dr Sun

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra