Descrierea produsului

Baza cu sistem de prindere Izofix pentru toate modelele de scaun auto MIGO:

Satellite (Gruppe 0+)
Saturn (Gruppe 1)
Sirius PLUS (Gruppe 1/2/3)
Sirius (Gruppe 2/3)

Isofix reprezinta un sistem de fixare sigur si foarte usor de manevrat al scaunului copilului in vehicul, ce a fost propus in 1990 ca un sistem standard, pentru a reduce riscul accidentarii celor mici, in masina.
Scaunul este fixat de caroseria masinii cu ajutorul unor sine si poate fi instalat sau dezinstalat foarte repede, ultima metoda facându-se prin apasarea unui buton atasat scaunului.
Sistemul Isofix ofera o buna protectie scaunului copilului/bebelusului, prin aceasta legatura fixa, in toate situatiile de impact si nu exista riscul ca scaunul sa alunece, sa se rastoarne sau sa se balanseze, principalele scopuri fiind acelea de a îmbunatati performantele dinamice ale elementelor de fixare a scaunului si de a reduce defectele de fixare la prezentele scaune pentru copii si bineînteles sa asigure o metoda universala de prindere a scaunelor pentru cei mici.
Avantajul sistemului ISOFIX este sistemul de ancorare si în acelasi timp reducerea rotatiei scaunului in fata folosind pivotul si canalizând astfel, o mare parte a energiei în jos în scaunul masinii.

Aceasta baza se achizitioneaza separat de scaun auto Migo:
Satellite, Saturn si Sirius