Descrierea produsului

BB Cream bio, 02 beige, ten mediu, 50 ml, Bema Nature Up (cod 9304)

Noua Crema BB bio Nature Up de la Bema Cosmetici este o crema colorata ce contine un mix de ingrediente active provenite din surse vegetale, ce actioneaza sinergic pentru a oferi tenului un aspect luminos, uniform si neted, in timp ce ridurile fine sunt acoperite. Textura cremei BB este una lejera, delicata, iar parfumul este proaspat, vegetal, fresh.

Crema BB bio Nature-Up, are o textura usoara, bazata pe ingrediente naturale si organice, sporeste luminozitatea tenului si lasa un aspect ultra natural. Extractele functionale regenereaza pielea si combat semnele de imbatranire. Cu un singur gest se pot acoperi petele, zonele rosii si ridurile fine, in timp ce pielea ramane hidratata, neteda si protejata.

Principii active:

ulei din seminte de rosa mosqueta - protejeaza si regenereaza pielea
extract din fructe de kakadu - bogat in vitamina C naturala, cu rol antioxidant, protejeaza pielea contra imbatranirii
extract din tarate de de ovaz - lupta impotriva semnelor imbatranirii
unt de ilipe - rol emolient
vitamina E naturala - rol antioxidant

Cui se adreseaza crema BB bio Nature Up?

Crema BB poate fi aplicata atat pe tenul tanar, cat si pe cel matur deopotriva.

Pentru ca nu incarca tenul si nu astupa porii, este bine tolerata si de tenul sensibil sau acneic ? nu irita pielea si nu favorizeaza aparitia punctelor negre.

BB Crema bio Nature-Up este fabricata in Italia si este certificata organic de catre ICEA (Italia), un organism de certificare de incredere, recunoscut pe plan international.

BB Crema bio Nature-Up este:

- fabricata in Italia
certificata BIO
- testata dermatologic
- testata pentru nichel, crom si cobalt < 0,1 ppm
non-comedogenica - nu incarca porii si lasa pielea sa respire.

BB Crema bio Nature Up nu contine:

- parabeni
- silicon
- parafina
- substante chimice daunatoare, toxice
- ingrediente provenite din organisme modificate genetic
- parfumuri sintetice sau coloranti sintetici

Instructiuni de utilizare: Aplicati pe ten cantitatea dorita de produs si masati usor pana la absorbtia in piele. Pentru uz extern.

Ingrediente (INCI): Aqua/Water, Glyceryl stearate SE, Coco-Caprylate, Decyl Oleate, Titanium Dioxide, Glycerin (glicerina), Mica, CI 77492, Shorea Stenoptera* butter (unt de illipe), Sodium Stearoyl Glutamate, CI 77491, Avena Sativa* Kernel Extract (extract din tarate de ovaz),Terminalia Ferdinandiana* Fruit Extract (extract din fructe de kakadu), Rosa Moscheta* Seed Oil (ulei din seminte de rosa mosqueta), Benzyl Alcohol, Dehydroacetic acid, Magnesium Aluminum Silicate , Cetearyl Alcohol, Xanthan Gum, Citric Acid, Tocopherol (vitamina E), CI 77499, Parfum/ Fragrance. * din agricultura organica