Descrierea produsului

Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda sa hraniti copilul cu laptele matern pana la 6 luni. Insa, daca ati ales hrana cu biberonul, este important sa alegeti unul care sa reduca colicii si sa evite durerile de urechi. Biberonul BebeduE Medic este testat clinic si a trecut cele mai rigroase controale de calitate pentru a oferi tot ce e mai bun copilului tau.

Datorita sistemului de flux continuu, hranirea este foarte asemanatoare cu alaptarea, iar digestia mai sanatoasa si mai naturala. Sistemul anti-colici permite aerului sa intre si sa circule printr-un tub de ventilare pana la capatul biberonului, prevenind formarea bulelor de aer. Senzorul de temperatura va anunta daca temperatura lichidului depaseste 37 grade.

Caracteristici:

Sistem anti-colici si stem de flux continuu, pentru a reduce infectia la ureche;

Gura larga pentru umplere usoara si curatare;

Design anatomic pentru prindere usoara si confort maxim.

Capacitate - 300 ml.

Recomandat de la 3 luni.

Acest biberon este fabricat din PES (Polietersulfona).

Biberoanele din PES sunt extra rezistente si se curate cu usurinta.

Diferenta dintre biberoanele PES si PP:

PES: Culoarea mierii, Transparent, Rezistent la temperartura inalta, Rezista pana la 180 grade, Rezistent la lovituri, Extra durabil, Usor de curatat, Durata lunga de utilizare.

PP: Culoare alba, Semitransparent, Rezistent la temperatura medie, Rezista pana la 110 grade, Rezistenta scazuta la lovituri, Durata medie de utilizare.