Biberon cu sistem de ventilatie Tommee Tippee 150ml PP

47Lei

Biberon cu sistem de ventilatie Tommee Tippee 150ml PP

Cod: TT0025
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0-3 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Hranirea cu Biberoanele si Tetinele Tommee Tippee reprezinta un inceput sigur si increzator!

Cu ajutorul biberonului premiat** Advanced Tommee Tippee, comutarea intre hranirea la san si hranirea cu biberonul nu a fost niciodata mai usoara - a fost votat biberonul numarul #1 pentru comutarea intre hranirea la san si hranirea cu biberonul!* 

Cu tetina asemanatoare sanului si tehnologia unica anti-colici, ar putea fi cel mai bun lucru pentru bebelus, dupa tine, mamico! Tetinele sunt inspirate de mame si concepute de experti. 

Aceste biberoane sunt compatibile cu toate tetinele Advanced Tommee Tippee, pentru a adapta fluxul de lapte pe masura ce micutul tau se dezvolta.

* Bazat pe studiul realizat in 2021 pe 524 de parinti care folosesc biberoane Tommee Tippee, studiu realizat in UK.

** Made for Mums martie 2020

Anti-colici in mod natural*: 84% dintre mamele care au fost testate au fost de acord ca biberonul Tommee Tippee Advanced Anti-Colic a redus cu succes simptomele colicilor copilului lor.

Tetina din silicon moale, asemanatoare sanului, imita flexarea, intinderea si miscarea sanului mamei pentru o hranire confortabila -  a fost votat biberonul numarul #1 pentru comutarea intre hranirea la san si hranirea cu biberonul!*

Mai putin aer ingerat, mai multe zambete: biberoanele Advanced Anti-Colic Tommee Tippee au un tub anti-colici care extrage aerul din lapte pentru a reduce simptomele colicilor, pentru mai putine gaze, mai putin reflux si mai putin disconfort.

Tehnologie de detectare a caldurii: tubul de aerisire are o banda de detectare a caldurii incorporata care devine roz cand laptele bebelusului este prea fierbinte. 

Cel mai recomandat biberon*: 95% dintre mame ar recomanda altora biberoanele Tommee Tippee Advanced Anti-Colic. 

Gatul larg al biberonului incurajeaza actiunea intuitiva de hranire a bebelusului, in timp ce forma compacta ii permite acestuia sa fie mai aproape de tine.

Curatare usoara: gatul larg al biberonului faciliteaza curatarea. Biberoanele se pot spala in masina de spalat vase, se pot folosi in cuptorul cu microunde si se pot steriliza folosind sterilizatoarele cu abur. 

Biberonul Advanced Anti-Colic este compatibil doar cu tetinele Advanced Anti-Colic. Aceste biberoane nu sunt compatibile cu tetinele Closer to Nature®. 

Fara BPA: Toate biberoanele si tetinele Tommee Tippee nu contin BPA, ftalati si toxine.

* Bazat pe studiul realizat in 2021 pe 524 de parinti care folosesc biberoane Tommee Tippee, studiu realizat in UK.

** Made for Mums martie 2019

Biberoanele Tommee Tippee Advanced Anti-Colic functioneaza putin diferit fata de biberoanele obisnuite pentru a ajuta la combaterea colicilor, asigurand in acelasi timp o experienta de hranire confortabila pentru tine si copilul tau. Sistemul unic anti-colici din 3 piese extrage aerul din lapte, iar supapa in forma de stea impiedica laptele sa se deplaseze in tubul de ventilatie pentru mai putine gaze, reflux si disconfort - 84% dintre mamele care au folosit biberoanele noastre au fost de acord ca biberonul Tommee Tippee Advanced Anti-Colic a redus cu succes simptomele colicilor copilului lor. *

Tehnologie de detectare a caldurii 

Tubul de aerisire anti-colici este prevazut cu o banda de detectare a caldurii incorporata, care va ofera o siguranta suplimentara ca laptele este la o temperatura optima hranirii. In doar 10 secunde puteti afla daca laptele este prea fierbinte pentru bebelus. Daca banda devine roz laptele este prea fierbinte.

Lasati sa se raceasca laptele inainte de a va hrani copilul.

Tetina din silicon, asemanatoare sanului 

Iubita de mame si bebelusi, tetina Tommee Tippee, usor de atasat, asemanatoare sanului, imita flexarea, intinderea si miscarea sanului mamei pentru o hranire confortabila.

95% dintre mame au declarat ca bebelusul lor a acceptat tetina si ar recomanda-o altora. * 

Usor de curatat. Fara BPA.

Gatul larg al biberoanelor faciliteaza curatarea. Biberoanele se pot spala in masina de spalat vase, se pot folosi in cuptorul cu microunde si se pot steriliza folosind sterilizatoarele cu abur. 100% fara BPA.

* Bazat pe studiul realizat in 2021 pe 524 de parinti care folosesc biberoane Tommee Tippee, studiu realizat in UK.

** Made for Mums martie 2019

Pachetul include: 1 x Biberon Advanced Anti-Colic 150 ml, 1 x Tetina Advanced Anti-Colic Tommee Tippee cu flux lent.

Varsta: 0 luni

 
Review-uri (2 review-uri)
Rating produs:
Nu recomand conform 2 review-uri
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Ordoneaza dupa:
stancescu bianca Buciumeni 29 Septembrie 2017
ACHIZITIE VERIFICATA

nu recomand

Dureaza mult pana il asamblezi si nu se poate folosi fara senzor(care nu ajuta cu nimic) deoarece capacul nu se insuruba bine si curge
Fara comentarii
2 utilizatori considera acest review util
i. andreea Valenii De Munte 18 Martie 2016
ACHIZITIE VERIFICATA

nemultumita de produs

Ieri am primit produsul iar cand am incercat sa pun apa in el am constatat ca este defect si apa curge din biberon, nici capacul nu sta strans iar cand il agiti curge continutul. Tin sa mentionez ca pe site nu scrie din ce material este produsul si este un mare dezavantaj. As fi dorit sa fie din stica nu din plastic de o calitate proasta. Sunt dezamagita.
Fara comentarii
2 utilizatori considera acest review util
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!