Descrierea produsului

Biberon Chicco Natural Feeling PureGlass, 150ml, tetina silicon, flux normal, 0luni+, 0%BPA

Chicco sustine hranirea cu lapte matern, astfel incat a creat, inovat si dezvoltat noua gama de biberoane Natural Feeling, in concordanta cu fiecare etapa de dezvoltare a copilului tau.

CARACTERISTICI Biberon Chicco Natural Feeling PureGlass:
- biberonul este confectionat din sticla borosilicata, igienica si sigura, rezistand la la socuri termale si temperaturi ridicate, mentinandu-si proprietatile neschimbate de-a lungul timpului.
- biberonul se poate curata in masina automata de spalat vase.
- DESIGN UNIC SI INOVATOR:
  - datorita formei anatomice a tetinei, foarte asemanatoare cu forma sanului mamei. permite pozitionarea in mod corect a gatului nou-nascutului in timpul hranirii.
 - Mamelonul din silicon are acum o forma mai alungita, fiind adaptat in mod special schimbarilor fiziologice ale copilului care incepe sa depaseasca varsta critica a colicilor.
 - Datorita valvei speciale, pozitionata pe tetina, previne riscul aparitiei colicilor, sughitului si regurgitarii, situatii aparute in urma ingerarii aerului de catre copil.
- ERGONOMIC:
 - Inelele circulare, dispuse la baza "mamelonului" din silicon, imita in mod natural flexarea mamelonului sanului mamei. Acestea ajuta foarte mult la pozitionarea in mod corect a limbii bebelusului in momentul in care acesta se hraneste.
 - tetina ampla, confectionata dintr-un silicon moale, anti-alergic, creeaza senzatia unei hraniri naturale, datorita faptului ca aceasta acopera toata zona guritei copilului, in acelasi mod in care o face sanul mamei. Astfel combinarea hranirii cu lapte matern, fie in mod natural, fie prin intermediul biberonului, se face mult mai usor, fara ca bebelusul sa devina dependent de biberon.
- tetina dispune de valva dubla anticolici.

- Produsul nu contine BPA.

AVANTAJE si BENEFICII:
Biberonul Chicco Natural Feeling este singurul biberon creat in mod special pentru nou-nascut, cu beneficii importante atat pentru el, cat si pentru mama. Hranirea cu lapte matern este mult mai usoara si eficienta incepand din acest moment, mai ales in cazul mamicilor, care, pentru o anumita perioada de timp, din diverse motive, nu pot alapta direct la san, dar nici nu doresc sa renunte la acest tip de hranire.
Datorita acestui tip de biberon, bebelusul poate reveni oricand la sanul mamei, forma naturala, anatomica a tetinei creand acestuia acelasi confort ca cel oferit de sanul mamei.
Tetinele si inelele biberoanelor Natural Feeling sunt interschimbabile, astfel incat puteti atasa unui biberon de 150 ml, 250 ml sau 330 ml, orice tip de tetina din silicon Natural Feeling, fie ca este cu flux normal, mediu, reglabil sau pentru hrana groasa.

MODALITATE STERILIZARE:
- la cald (cu ajutorul unui sterilizator: ex: Sterilizator electric Chicco  sau Sterilizator pentru cuptorul cu microunde Chiccosau prin metoda traditionala - prin fierbere)
- la rece (cu ajutorul unei solutii dezinfectante ex: Chicco dezinfectant cu multiple utilizari)

Biberon Chicco Natural Feeling PureGlass 150ml tetina silicon flux normal 0luni+ 0% bpa

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra