Descrierea produsului

Chicco a creat acest model  pentru copiii care deja au trecut de etapa diversificarii hranei si au invatat cum se poate bea si din alt tip de recipient decat dintr-un biberon.

CARACTERISTICI:

- ERGONOMICA 
 - copilul o poate utiliza cu foarte mare usurinta, datorita manerelor ergonomice, prevazute cu insertii cauciucate, antiderapante
 - datorita formei ergonomice a manerelor, functiile motorii complexe (miscari specifice, controlate, ca cele ce tin de apucarea si manipularea obiectelor) continua sa se dezvolte.
 

- PRACTICA, EFICIENTA si SIGURA:
 - manerele canutei permit copilului sa detina controlul asupra modului in care o apuca si o manevreaza
 - de asemenea, cauciucul inserat pe manere  asigura o  mai buna manevrabilitate,
 - prevazuta cu supapa anticurgere - astfel incat canuta poate fi asezata in orice pozitie fara a exista riscul de curgere a lichidelor din interior.
 - tetina (dispozitivul de baut) canutei este confectionata dintr-un material rigid cu protectie moale pentru buzele copilului.
 - dispune de capac pentru protectia componentelor cu care gurita copilului intra in contact, pastrandu-le igienice.
 - baza inferioara a canutei este cauciucata, ceea ce confera o aderenta foarte buna, atunci cand este asezata pe o suprafata plana.
 - baza canutei, usor bombata, o poate transforma intr-o jucarie amuzanta de tip Hopa Mitica dar si intr-o unealta de distragere a atentiei copiilor mofturosi atunci cand soseste ora mesei.
 - pe masura ce copilul inainteaza in varsta, canuta se poate transforma intr-un pahar cu manere sau intr-un pahar obisnuit, prin simpla indepartare a capacului sau a bazei inferioare de care sunt atasate manerele.
 - nu contine BPA.

RECOMANDARI:
- inainte de a da canuta spre utilizare copilului, nu uitati dezasamblati fiecare componenta a acesteia si sa o sterilizati:
 - fie prin fierbere: 5 minute
 - fie cu ajutorul unui sterilizator electric cu aburi ex: Sterilizator electric digital Chicco, sterilizator electric Chicco pentru 6-7 biberoane
 - fie la rece (cu ajutorul unei solutii dezinfectante ex: Chicco - dezinfectant cu multiple utilizari)