Descrierea produsului

Aceasta carticica flexibila este o jucarie cu multe surprize pentru cei mici. Poate fi citita ca o carte sau poate fi folosita de parinti ca pe o manusa-marioneta, distrandu-i pe cei mici. Ea le ofera copilasilor posibilitatea de a descoperi o poveste dragalasa cu animalute in paginile cu diferite texturi si culori vii. In plus, carticica are diverse detalii care incurajeaza joaca dinamica si educativa, precum o oglinda ce-i ajuta pe bebelusi sa se descopere si decupaje perfecte pentru un v-ati ascunselea pe cinste. 

Carticica are o coperta 3D moale, cu diverse texturi foarte atragatoare pentru cei mici si include in interior 3 file care fosnesc, starnindu-le curiozitate multe zambete. Semnul de carte in forma de babane este cauciucat, tocmai bun de rontait. 

Jucaria are o bucla textila care permite prinderea ei de carucior atunci cand iesiti la plimbare. Poate fi curatata in masina de spalat, cu apa rece.

Produsul este recomandat de la varsta de 0+ ani.

Produsele SKIP HOP indeplinesc toate standardele internationale de siguranta, atat din punct de vedere mecanic si fizic, cat si in ceea ce priveste lipsa substantelor chimice daunatoare cum ar fi ftalatii sau BPA. 

Carticica flexibila cu animale Skip Hop Bandana Buddies Maimutica

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra