Descrierea produsului

Specificatii tehnice :

Tip

3 in 1 ( landou, sport , scaun auto - scoica)

Sistem siguranta

5 puncte / 3 puncte

Varsta

0 - 3 ani

Cadru

Otel + aluminiu, cu sistem de siguranta impotriva plierii accidentale

Pozitii inclinare sezut - sport

3 pozitii, inclusive la orizontala.

Continut pachet:

Landou, Varianta sport, Scaun auto. Geanta pentru accesorii, Sac termic - 2 buc, Copertina de ploaie,Cos pentru cumparaturi.

Functii:

Bara de protectie detasabila ,Copertina reglabila,Suport picioare reglabil

Numar roti

4

Tip roti

Pivotante 360’ cu rulmenti   si cu posibilitate de blocare.

Material roti

Din cauciuc, gonflabile ( diametru roti fata : 24 cm / roti spate : 30 cm )

Suspensie

Suspensii roti spate, reglabile.

Sistem de franare

Pedala de frana ce actioneaza rotile din spate – EASY STOP

Caruciorul PJ STROLLER Comfort este produs in UE, respecta normele EN 1888:2004, iar tesaturile din care este fabricat sunt autorizate de catre standardele 100 Oeko-Tex.

 

Caracteristici detaliate / descriere :

 

1)Landou bebelusi

Recomandat direct de la nastere, pana la cel mult 7 luni. Captusit in totalitate la interior : 100% bumbac moale hipoalergenic. Sac termic pentru picioare inclus. Copertina / parasolar reglabil pe mai multe pozitii. Textil detasabil si lavabil, cel mult 30 grade.

Dimensiuni : 41x85x20/h cm ( fara parasolar ). Greutate : 4.5 kg

2)Varianta sport

Spatar reglabil pe 3 pozitii, inclusiv varianta la orizontala, putand fi astfel folosit pentru nou-nascuti. Copertina / parasolar reglabila pe mai multe pozitii Posibilitatea atasarii piesei pe cadru atat cu fata catre parinte cat si in sensul de mers. Suport pentru picioare reglabil pe 5 pozitii. Sac de picioare pentru sezonul rece. Centura de siguranta in 5 puncte. Bara de protectie detasabila.

Dimensiuni interioare : 87 x 34 cm Greutate : 5.5 kg

3)Scaun auto

Scaun auto tip scoica,Grupa 0, potrivit pentru copii cu greutate pana la 10 kilograme sau cu varsta pana la 12 luni. Centuri de siguranta in 3 puncte pentru fixarea copilului. Protectie laterala. Materialul placut si moale va oferi un somn placut in timpul calatoriilor. Permite fixarea in masina cu centurile de siguranta.

Dimensiuni interioare : 65 x 28 cm Greutate : 3 kg

 

Cadrul este din otel cu elemente din aluminiu, avand o greutate de 10 kg( inclusiv roti ) si roti gonflabile. Rotile au rulmenti si pot fi detasate cu usurinta actionand un buton. Suspensii si blocator pentru rotile din spate. Manerul caruciorului poate fi ajustat pe mai multe pozitii. Cos pentru cumparaturi incapator, inclus.

Dimensiuni :

Pliat : 100L x57 l x30h /cm (cu roti ) / 91L x 57l x 24 H cm ( fara roti )

Montat : 88L x 57 l x110 h cm

Maner reglabil 7 pozitii : 76-110 cm

Greutate : 10 kg

 

Accesorii incluse :

Gentuta pentru accesorii ce permite fixarea pe manerul caruciorului, spatiu interior generos , echipata cu buzunare pentru o organizare cat mai buna. Sac termic landou + sac termic variant sport. Copertina de ploaie pentru landou si pentru varianta sport.

 

Intretinere : Sasiul si toate componentele din plastic se sterg cu o laveta umeda. Copertina de ploaie se spala cu un burete si cu apa cu sapun (nu se folosesc detergenti ). Materialele textile se curata de praf cu o laveta umeda si se pot spala manual la o temperatura maxima de 30°C. Nu se storc.

 

 Garantie 24 luni

Carucior bebelusi 3in1 Pj Stroller Comfort White Black

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra