Descrierea produsului

 PIRO - partenerul perfect in primele luni de viata ale copilului tau!

Piro a fost creat de designerii Camarelo prin asortarea a doua nuante de gri la moda, cu materiale superioare calitativ in 8 culori. Cerul albastru, rosul aprins, apele limpezi precum cristalul turcoaz, muntii verzi si ghetarii albi au devenit sursa de inspiratie pentru noua colectie. Piro este caracterizat prin design modern si inspirandu-se din lumea inconjuratoare prin culorile utilizate, firma Camarelo a proiectat caruciorul perfect. Manopera estetica si cu atentie la detalii asigura calitate, confort si stil. Piro are un numar de caracteristici excelente pentru comoditatea copiilor de toate varstele. Design-ul exclusiv si tesaturile usoare asigura o temperatura ideala , indiferent de vreme. Datorita solutiilor de design unic caruciorul din colectia Camarelo 2017 se caracterizeaza prin greutate redusa si este ideal atat in mediul urban cat si in conditii rurale, precum si pe un teren mai dificil. Caruciorul are cea mai mare precizie si ofera copiilor securitate completa in timpul plimbarii.
 
             Design inovativ demn de remarcat - Piro in contrast cu modelele anterioare are landoul din CARBON. O trasatura caracteristica a acestui carucior este  elementul de cadru lateral, care a  fost decorat cu  piele ECO - o astfel de solutie nu veti gasi la alti producatori!

             Caruciorul Piro are un design foarte modern si culori estompate. Caruciorul  combina eleganta, functionalitatea sic si sportiva, care este cu siguranta un aspect fundamental pentru parinti. Solutiile inovatoare pe care firma Camarelo le propune pentru acest nou tip de carucior sunt cadrul modern cu absorbant de socuri, landoul din carbon si salteaua confortabila, centura de protectie reglabila, tapiteria gri cu accente de culori pastelate. Toate aceste detalii fac ca acest carucior sa fie unic. Aceasta combinatie va placea cu siguranta la multi parinti.

SAS – Shock  Absorption System- sistem suplimentar de amortizare pe rotile frontale ce permite absorbtia denivelarilor de 3 -5 cm (se poate trece peste obstacole de 3-5 cm, fara sa se resimta pe carucior)

DMS –Direction Memory System - blocajul rotilor frontale (tansformare din roti pivotante in roti fixe) se face automat - dupa actionarea butonului rotile se blocheaza automat cand ajung in pozitia potrivita ( nu trebuie pozitionate manual) 

Caracteristici :

   -cadrul stabil, din aluminiu, pe doua tonuri de gri
   -roti pneumatice cu janta originala si pneu cu profil redus
   -SAS – Shock  Absorption System
   -dubla amortizare superioara si inferioara, nou model de amortizoare
   -frana centrala
   -rotile pivotante din fata, cu blocare pentru inainte
   -sistem de pliere inovativ
   -maner reglabil pe inaltime, acoperit cu piele ECO
   -gondola moderna, din carbon unic, prevazuta cu maner de transport

   -saltea de nuca de cocos
   -captuseala din bumbac
   -ajustare externa a tetierei din landou
   -protectie pentru picioare
   -scaun confortabil la partea sport (de montat in doua directii, fata si spate)     
   -ham de siguranta 5 puncte si bara de protectie

   -spatarul caruciorului se poate ajusta pana la pozitia orizontala
   -footmuff pentru carucior
   -suport pentru picioare reglabil
   -cosul de cumparaturi este incapator
   -geanta asortata
   -plasa de insecte si ploaie incluse

 

Parametri:
     greutate cadru - 5,7 kg;
     greutatea cadru+ cos - 6,2 kg;
     greutatea cadru+cos+roti - 10.3 kg;
     greutatea landou - 4,7 kg;
     greutate partea sport - 4,7 kg;
     roti - 4,0 kg.

Cadru compatibil cu KIT-ul auto 0-13 kg cu adaptoare Maxi-Cosi incluse ;

Optional se poate comanda umbrela de soare !

Garantie : 24 luni

Produs in UE

Producator : Camarelo

Info : In situatia in care culoarea preferata de dvs. nu se afla momentan in stoc ,atunci caruciorul Camarelo se poate aduce pe comanda in 10 zile!

Carucior copii 3 in 1 Piro 2017 Camarelo color PR-6

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra