Descrierea produsului

Caruciorul Graco Metro + Husa de picioare Cadou

Este potrivit de la nasterea copilului si perfect pentru familiile care locuiesc în zone urbane. Șasiul este usor si rapid de pliat cu o singura mâna, iar în plus se poate converti într-un sistem comod de calatorie.

Vrei sa afli mai multe?

Potrivit de la nastere, Graco Metro dispune de un loc cu înclinare reglabila pâna la orizontala, astfel încât nou-nascutii sa poata calatori confortabil într-o pozitie orizontala, iar pentru copii mai mari unitatea scaunului poate fi utilizata într-o pozitie verticala astfel încât acestia sa poata vedea lumea mai bine, sau înclinat pe spate pentru a trage un pui de somn. Suportul pentru gambe al unitatii scaunului este de asemenea reglabil pentru a asigura comfortul copilului în crestere.

Metro Graco poate fi folosit ca un sistem de calatorie prin atasarea  scaunului de masina Graco

Snugsafe (vândut separat) pe sasiul caruciorului, permitându-va sa treceti de la calatoria cu masina la calatoria pe jos fara sa va deranjati copilul. 

Pentru manevrabilitate usoara rotile din fata ale Graco Metro sunt pivotante, ceea ce le face ideale pentru plimbari pe strazi aglomerate si centre comerciale. Atunci când vizitati parcuri sau alte zone cu un teren mai accidentat, rotile din fata se pot bloca într-o pozitie fixa pentru a ajuta atunci când va deplasatie pe teren accidentat. Caruciorul dispune de asemenea de o protectie pentru ploaie, astfel încât bebelusul sa fie protejat de vânt si ploaie. 

Șasiul de la Graco Metro este realizat din aluminiu robust si usor, care este rapid si facil de pliat cu o singura mâna, iar când este pliat este compact si convenabil de stocat. 

Caracteristici si beneficii pentru caruciorul Graco Metro

* Recomandat de la nastere pâna la o greutate de maximum 15 kg

* Poate fi folosit ca un sistem de calatorie prin adaugarea scaunului de masina compatibil Graco

Snugfix (se vinde separat)

* Usor, cu sasiu din aluminiu

* Compact, usor de operat, cu o singura mâna

* Scaun spatios, cu pad detasabil captusit

* Înclinare scaun multi-pozitie

* Suport reglabil gambe

* Anvelope ce nu pot fi sparte

* Roti fata pivotante si blocabile

* Include protectie ploaie

* Cos de cumparaturi sub scaun

* Dimensiuni desfasurat: D88xW58xH102xm

* Dimensiuni pliat: H33xW61xD104cm

* Greutate carucior: 7.5 kg

 

Carucior Metro Cruise + Husa Cadou

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra