Descrierea produsului

Ideal pentru viata la oras si tara. Caruciorul Rapid 4S este garantat pentru a face o impresie de durata, pentru ca aspectul sau flamboiant se distinge peste tot. Se pliaza compact cu o singura mana, facandu-l partener perfect de la nastere, atat pentru viata zilnica, cat și pentru calatorie.

Caruciorul Rapid 4S este un pachet de confort perfect, foarte usor, pentru a va bucura de fiecare calatorie cu familia. Caracteristicile de inalta calitate, textura și cadrul bi-colorat neobișnuit capteaza cu adevarat ochiul. Totul este completat cu un mecanism de pliere practic, cu o singura mana, care micșoreaza caruciorul  intr-un format compact si usor de transportat. O data pliat, acest carucior, este usor de transportat sau depozitat in cel mai mic portbagaj. Pneurile de inalta calitate, confortabile, fac distractiv caruciorul pentru manevrat ca apoi sa va duca oriunde. Rotile din fata pivotante cu functia de blocare inainte fac din Rapid 4S un carucior usor de manevrat. Inaltimea manerului poate fi reglata pentru a face impingerea mai confortabila pentru parinti. Suportul pentru bauturi este usor accesibil.

Micutul dumneavoastra se va simți confortabil de la naștere in acest carucior atragator. Unitatea de sezut captusit pentru confort sporit,  cu optiune de pozitie pentru somn și suportul pentru picioare reglabil, incurajeaza, de asemenea, reprizele de somn in miscare. Copertina mare poate fi extinsa cu fermoar si trasa in fata pentru a impiedica micul vostru visator sa fie deranjat. Plasa expusa asigura o circulație optima a aerului intr-o clipa. Copertina are de asemenea, un buzunar pentru lucruri mici si o fereastra, astfel incat sa puteti vedea copilul dumneavoastra. Exista suficient spatiu in cosul mare sub scaun pentru cumparaturi sau pentru lucrurile copilului.

Centura de siguranta cu prindere in 5 puncte si bara din fata tine copilul in siguranta in orice moment. Frana de parcare asigura caruciorul in mod fiabil in timp ce faceti o pauza.

NOU! Acum puteti folosi caruciorul Rapid 4S chiar mai mult, deoarece buggy-ul poate transporta pana la 22 kg. Aceasta inseamna ca satisface voluntar cerinte care depasesc standardele legale.

 

 

Dimensiuni asamblat 93 x 54 x 108 cm
Dimensiuni pliat 80 x 54 x 40 cm
Dimensiuni roti spate 18,5 cm; fata 17,5 cm
Greutate carucior 9,7 kg
Inclinare spatar 123 - 164 °
Pliere carucior Cu o singura mana
Potrivit de la 0 luni pana la 22 kg