Descrierea produsului

Un univers în miniatura, unde copiii sa poata orândui dupa bunul plac lumea mica a papusilor plina de dulapioare cât pumnul, cescute cât buricele degetelor, ferestre care se deschid cu unghia si tapete înflorate, lucioase. Ce mai, o adevarata vilisoara pentru frumoasele papusi!

Copiii vor petrece ore, zile, luni în sir cu capusorul vârât în încaperile minunate, unde vor scotoci cu degetele peste tot si vor creea o viata asa cum au vazut în jurul lor, ori se vor inspira din filme sau desene. Vor fi fascinati de-a dreptul, caci o astfel de casuta nu e altceva decât o invitatie la povesti. Joaca le va dezvolta abilitatea de a explora, de a fi curiosi, de a-si etala personalitatea si preferintele, de a inventa. Construindu-si singuri casuta, copiii descopera formele, culorile materialele si au ocazia sa le combine dupa preferinte, aceasta activitate ajutându-i sa devina mai expresivi si mai încrezatori în parerile proprii.

Nu include papusile.

Dezvolta:

- abilitati motrice de finete – dexteritatea, coordonarea ochi mana si manipularea obiectelor.

- rezolvarea problemelor – prin logica, potrivire, relatii spatiale, gandire critica, si intelegera cauzei si a efectului.

Acest joc se poate juca si in doi sua mai multi, astfel copii isi dezvolta abilitatea de cooperare, comunicare, negociere si spiritul de competitie.

 

Recomandat de la 3 ani!