Descrierea produsului

Civilization VI a lui Sid Meier este cea mai recenta aparitie a francizei câstigatoare de numeroase premii Civilization, care a vândut aproape 33 de milioane de unitati în toata lumea, inclusiv peste 8 milioane de unitati din Civilization V.

Creata initial de proiectantul de jocuri legendare Sid Meier, Civilization este un joc de strategie care se joaca pe rând si în care încerci sa construiesti un imperiu care sa faca fata testului timpului. Devino Stapânul lumii prin crearea si conducerea unei civilizatii de la Epoca de Piatra la Epoca Informatiilor.

Poarta razboaie, adopta diplomatia, evidentiaza-ti cultura si mergi umar la umar cu cei mai mari lideri ai timpurilor, pe masura ce încerci sa construiesti cea mai mare civilizatie pe care avut-o vreodata lumea.

Civilization VI ofera noi modalitati de a te angaja în lumea ta: orasele se extind acum din puncte de vedere fizic pe harta, cercetarea activa în domeniul tehnologiei si culturii scoate la lumina noi posibili lideri competitori care îti vor urma telurile în baza trasaturilor lor istorice în timp ce te afli în cursa pentru a obtine una din cele cinci modalitati de a câstiga jocul.