Descrierea produsului

Cu ajutorul cosului DiaperChamp Medium puteti stoca igienic si in siguranta scutecele folosite, fara a simti mirosuri neplacute chiar si pentru cateva zile. Astfel, eliminati bacteriile si preveniti infectiile oferind familiei Dvs. un mediu placut, sigur si igienic.

Economic: Nu necesita rezerve costisitoare sau pungi speciale. Se poate folosi cu saci de gunoi normali.

Puteti stoca igienic si in siguranta scutecele folosite, fara a simti mirosuri neplacute chiar si pentru cateva zile datorita acestui sistem cu 3 garnituri care previne eliberarea de mirosuri.Astfel, eliminati bacteriile si preveniti infectiile oferind familiei Dvs. un mediu placut, sigur si igienic. Usor de utilizat: Functionarea sa este usor si foarte confortabil, pur si simplu loc scutec in gura recipientului si rotiti manerul de ea.

Siguranta: Ai nevoie doar de o singura mana pentru a utiliza containerul. 

Capacitate: +/- 50 scutece  

 

Caracteristici:

- Foarte usor de manevrat chiar si cu o singura mana.

- Usor de golit

- Cos ermetic pentru scutecele murdare. 

- Sistem de inchidere etans. Arunci scutecul iar acesta patrunde in stratul inferior al cosului fara a atinge recipientul cu mana.

- Ecologic. Scutecele folosite nu sunt ambalate individual, ceea ce inseamna ca dispozitivul ermetic Diaper Champ foloseste de patru ori mai putin plastic decat alte sisteme.

- Sistem de protectie impotriva mirosurilor prin dubla inchidere.

- Este igienic, usor de folosit si nepoluant.

 

Contine doua compartimente:

- cel inferior pt stocare

- cel superior prin care se introduce scutecul.  

 

Greutate cu ambalaj: 3,7 kg.

Dimensiuni: 70 x 30 x 42 cm