Descrierea produsului

* Cosul pentru scutece Nappy Disposal System cu 3 rezerve GRATUIT de la Munchkin are urmatoarele caracteristici:

* Cosul pentru scutece este numarul 1 in America in "Controlul Mirosului" (Odor Control) si are numeroase premii la concursurile internationale.

* Echipa de design de la Munchkin a creat un sistem unic in lume de inchidere a cosului "Odor  Lock" care permite inchiderea etansa a capacului.

* Cosul are un dispozitiv pentru bicarbonat de sodiu care absoarbe mirosul urat si elimina un miros placut.

* Pachetul include 3 rezerve GRATUIT . O rezerva poate depozita 25 de pampers

* Datorita sistemelor unice in lume a cosului Nappy Disposal System este 100% sigur si eficient in indepartarea germenilor si mirosurilor.

* Neutralizeaza mirosurile urate cu ajutorul unui sistem patentat la nivel mondial pentru care a castigat medalia de Aur pentru "Cel mai bun cos de scutece din lume".

* Cosul pentru scutece are un sistem de inchidere a pungilor pentru scutece "Snap Seal" premiat la nivel mondial care permite o inchidere etansa fara a fi nevoie sa legati sau sa innodati punga.

* Cosul pentru scutece Nappy Disposal System a castigat Premiul pentru "Cel mai bun cos de scutece" de la Iparenting Award Winner, Parent Child Winner, Babble.com Best Diaper Pails, Parents Choice Awards,Baby Best Chosen by Moms, The National Parenting Center, BabyCenter Product Awards,Practical Parenting & Pregnancy, Practical Preschool Awards, Bizzie Baby Awards, #1 in Odor Control in Laboratory Test.

* Dimensiuni: 53 cm x 28 cm