Descrierea produsului

Crema antivergeturi 200 ml

Limiteaza aparitia vergeturilor pe toate zonele sensibile ale corpului ( abdomen, sâni, solduri si coapse).

Datorita proprietatilor de redare a fermitatii, îmbunatateste elasticitatea pielii zilnic. Aplicarea regulata a cremei reduce aspectul vergeturilor existente. Hypoalergenica, aceasta crema este formulata sa reduca riscul de aparitie a alergiilor. Parfumata delicat, este o placere sa o folosesti.

Având toleranta ridicata, Crema antivergeturi are formula bazata pe ingrediente naturale active :

Ulei de argan, bogat în acizi grasi esentiali, hraneste si îmbunatateste elasticitatea pielii, pentru a o ajuta sa lupte împotriva vergeturilor în timpul sarcinii.

Hydra-Bleine®, ingredient special selectat al Laboratoarelor Biopha, este un complex unic pe baza de plante ce combina uleiuri din grâu si proteine. Minimizeaza pierderea de apa si deshidratarea pielii.

Rezultat: Pielea dumneavoastra îsi pastreaza tonusul, este mai ferma si mai catifelata. Hranita, pielea îsi regaseste catifelarea si confortul, si rezista mai bine factorilor declansatori ai vergeturilor.

Mod de utilizare: Aplicati o cantitate suficienta de produs, de 2-3 ori pe zi, de la începutul sarcinii. Pentru un efect maxim continuati sa folositi crema si dupa nastere , timp de 3 luni ( evitând mameloanele daca alaptati).

• Pe abdomen, masati pielea delicat prin miscari circulare, începând din centru spre exterior.

• Pe solduri si coapse, masati de jos în sus, prin miscari delicate

• Pe sâni, masati delicat prin miscari circulare, aceasta zona poate fi mai sensibila.

Potrivit pentru femeile insarcinate si care alapteaza.

A se depozita între 15 si 25⁰C.

FÄ‚RÄ‚ PARABENI.

Fabricat în Franta.