Descrierea produsului

Vara este aici! Dupa lungile lunii reci de iarna, copii se pot juca in cele din urma la plaja, se pot distra la locurile de joaca sau sa mearga la picnic. Ii poti ajuta sa fie constientii de soarele arzator, protejandu-le cat mai mult posibil pielea atat bebelusilor cat si copiilor.

Crema de protectie solara de la Mommy Care a fost special create cu ingredient natural de cea mai inalta calitate pentru a proteja cele mai sensibile tipuri de piele de soare. Crema noastra de protectie solara contine dioxid de titan, care actioneaza ca o oglinda pentru a devia razele nocive ale soarelui departe de pielea bebelusului tau. Furnizarea de UVA cat UVB care indeplinesc cele mai stricte standard de protective solara, dar nu este absorbita adanc in piele, ofera o acoperire in conditii de siguranta pentru copii de la nastere.

Realizata cu ingredient organice certificate, crema noastra de protective solara are o textura usoara, non – grasa, precum o piersica, avand un parfum delicat pe care bebelusii il iubesc.

Nu este recomandat expunerea bebelusilor mai mici de 6 luni la soare fara imbracaminte de protectie.

  1. Fara Parabeni
  2. Fara substante perochimice
  3. Fara ulei mineral
  4. Fara Ftalati

Instructiuni de ultilizare: Aplicatii cu 30 minute inainte de expunerea la soare. Reaplicati o cantitate generoasa la fiecare 2 ore.

 

Crema de protectie solara pentru bebelusi si copii 1+1 gratuit

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra