Descrierea produsului

Perfecta MAMA Crema hidratanta pentru fata cu SPF 10 pentru femeile insarcinate 50 ml

Produsele din GAMA PERFECTA MAMA au fost create special pentru femeile insarcinate, perioada postnatala si pentru femeile care alapteaza, prevenind principalele efecte negative care pot surveni la nivelul pielii in timpul sarcinii si dupa nastere.

Toate produsele Perfecta MAMA sunt testate clinic de Institutul Mamei si Copilului din Varsovia!

Crema hidratanta pentru fata hidrateaza intens, netezeste pielea, previne decolorarea pielei, lumineaza petele intunecate ale pielei, factor de protectie solara SPF 10. Se poate folosi din a patra luna de sarcina. Nu contine parabeni, coloranti si alergeni. Testat dermatologic si clinic.

Lapte de ovaz, un extract din cereale de ovaz, bogat în lipide, proteine, zaharuri, vitamine (E, PP, B ) si minerale (mangan, fosfor, potasiu, sodiu, calciu, si magneziu), hraneste excelent pielea, hidrateaza si netezeste in timp ce linisteste si atenueaza iritatiile.

Melaslow - un extract de mandarin japonez care suprima sinteza melaninei, impiedicand formarea mastii de sarcina, cu efect de luminozitate

Acidul folic protejeaza pielea de factorii externi nocivi.

Hidratare microfluida - datorita capacitatilor remarcabile de hidratare si mentinere a elasticitatii pielii pe o perioada lunga de timp.

Factorul 10 protejeaza impotriva influentei nocive a radiatiilor UVA si UVB

Va recomandam din GAMA PERFECTA MAMA: Tratament impotriva vergeturilor pentru femeile insarcinate cu dubla actiune 150 ml; Balsam de corp pentru tonifiere pentru femei in perioada postnatala 200 ml; Gel pentru igiena intima a femeilor insarcinate si in perioada postnatala 300 ml; Crema pentru sani pentru femeile insarcinate si care alapteaza 125 ml; Balsam de corp pentru tonifiere pentru femei in perioada postnatala