Descrierea produsului

Fata bebelusului tau este expusa la razele puternice ale soarelui ori de cate ori iesiti afara, iar crema naturala de protectie solara a fetei de la Mommy Care asigura un nivel inalt de protectie pentru pielea delicata a bebelusilor si copiilor impotriva fiecarei expuneri la soare.

Crema noastra blanda de protectie solara a fetei protejeaza impotriva razelor UVA si UVB, intrunind cele mai exigente standarde de sanatate. Uleiurile de floarea-soarelui, jojoba si nuca de cocs asigura hidratarea atat de necesara in lunile fierbinti de vara.

Obtinuta din ingrediente certificate ca organice, crema naturala de protectie solara a fetei are o textura usoara si non-grasa, precum si un parfum delicat de piersica pe care bebelusi, copiii si parintii il adora.

Nu se recomanda expunerea bebelusilor mai mici de 6 luni la soare fara imbracaminte de protectie.

Crema de protective solara a fetei

Realizata din ingredient naturale si organice

Creata cu ingrediente naturale si organice lotiune solara de fata a fost special creata pentru a proteja pielea delicata a bebelusilor si copiilor de razele nocive ale soarelui. Aceasta contine agenti fizici de protectie solara care deriva razele soarelui si sunt prin urmare mai siguri de folosit pentru copii si bebelusi. Bogata in ingrediente hranitoare precum Jojoba, Untul de Shea si Musetelul, aceasta lotiune ofera o protectie inalta impotriva razelor UVB si UVA si este conceputa la standardele stricte Australiene de protective UV.

Utilizare sigura pentru sugari de la 0 luni si mai sus.

  • Fara Paba
  • Fara Parabeni
  • Fara substante petrochimice
  • Fara ftalati

Instructiuni de utilizare: Aplicati o cantitate generoasa de lotiune in palma si masati usor. Repetati de cateori este necesar.

 

Crema naturala de protectie solara a fetei 1+1 gratuit

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra