Descrierea produsului

Pielea bebelusului se dezvolta continuu, iar celulele moarte trebuie indepartate. Aceasta Crema pentru bebelusi Gamarde iti poate fi de ajutor. Deoarece pielea bebelusului este mai sensibila, este chiar mai predispusa uscarii decat pielea unui adult. Soarele, aerul conditionat, apa sarata, precum si substantele folosite in apa din piscine pot fi factori care duc la uscarea si exfolierea pielii bebelusului.

Bogata in apa termala si ulei de argan, aceasta Crema pentru bebelusi natural parfumata de la Gamarde ofera pielii delicate a bebelusului o catifelare extrema. Produsul este ideal pentru masajului bebelusilor si poate fi folosit si de catre mamici.

100% dintre parinti considera produsul foarte bun pentru pielea copilului lor

Mod de  utilizare Crema pentru bebelusi Gamarde:

Turnati pe o discheta de vata o cantitate mica de Crema pentru bebelusi si curatati cu delicatete fata si corpul bebelusului. Apoi eliminati surplusul cu o discheta curata si stergeti delicat pliurile mici.

Cu textura sa lejera si catifelata, Crema pentru bebelusi Gamarde este usor absorbita de piele, fara a o irita. O calmeaza imediat, lasand-o moale si confortabila.

Utilizati la schimbarea scutecului dimineata si seara pe pielea curata si uscata.

Pastrati la temperatura camerei

Descopera sfaturile noastre pentru protectia pielii delicate a bebelusului!

Inainte de a incepe: obisnuieste-te sa speli mainile si foloseste doar produse special adaptate la pielea delicata a bebelusului.

 

  •  Ochii: umezeste un tampon de vata sau o compresa sterila cu ser fiziologic si sterge cu atentie pleoapele si colturile ochiului. Mentine tamponul curat tot timpul.

 

  •  Urechile: sterge cu putina doar pavilionul extern pentru a evita formarea dopurilor de ceara. Nu folosi betisoare de urechi care pot fi iritante sau chiar pot provoca leziuni.

 

  •  Nasul: ca si in cazul urechilor, ia putina vata pe care sa o imbibi in ser fiziologic, apoi cureti delicat nara. Schimba tamponul pentru a spala cealalta nara.

 

  •  Fata: spala-i fata ori de câte ori este necesar, fara sa uiti sa il cureti in spatele urechilor unde exista tendinta de acumulare a impuritatilor. Poti utiliza Crema de curatare pentru bebelusi aplicata pe un tampon de vata.

 

  •  Unghiile: asteapta cel putin o luna inainte de a taia unghiile copilului pentru prima data. Mai devreme, unghiile sunt foarte fragile si casante. Ulterior, taie periodic unghiile copilului folosind o forfecuta cu vârfuri rotunjite. Alege un moment când bebelusul este linistit, tine-l bine de mâna sau de picior si vorbeste-i blând pentru a ramane calm in timpul procedurii. Ai grija sa nu tai unghiile prea din carne pentru a evita infectiile de la conturul unghiei.

 

  •  Schimbarea scutecului: curata foarte bine fesele bebelusului la fiecare schimbare a scutecului, in special in zona pliurilor, unde macerarea poate provoca iritatii. Poti folosi servetele speciale pentru schimbarea scutecului, un fluid de curatare fara clatire sau un lapte de toaleta. Sterge delicat pielea bebelusului inainte de a-i pune scutecul.

 

  •  Cordonul ombilical: dupa nastere, trebuie sa ai grija de cordonul ombilical al bebelusului pâna când cade singur, dupa o saptamâna sau zece zile. Pentru a evita orice risc de infectie, dezinfecteaza zona zilnic, imbibând o compresa sterila intr-un antiseptic. Sterge apoi delicat cu o compresa curata.

 

  •  Mainile: poarta in permanenta la tine servetele de curatare pentru a sterge mainile bebelusului dupa plimbare.

Continut Crema pentru bebelusi Gamarde

0% parabeni, ftalati, fenoxietanol, clorfenezina, alcool, uleiuri esentiale, parfumuri, coloranti.

Formula hipoalergenica, toleranta ridicata. * Testat sub control pediatric pentru o siguranta optima.

Formulat pentru a reduce la minim riscul de reactii alergice.

Ingrediente active 100% naturale :

Apa termala : calmanta, dermo-protectoare , bogata in sulf

Ulei de argan * : hidratant, nutritiv, regenerant

Centella asiatica * : efect de calmare.

Ulei de Jojoba * : efect de hraire, protejeaza si calmeaza.

Ulei esential de Petit grain * : efect de calmare.

Ulei esetial de Palmarosa * : efect de catifelare.

Ulei esential de Lavanda *: efect de calmare.

Ingrediente : gamarde aqua (apa termala gamarde), ulei din seminte de helianthus annuus (floarea-soarelui)*, alcool*, alcool cetearil, glicerina, cera alba* (ceara de albine), coco-glucozid, ulei din samburi de argania spinosa (argan)*, caprilat gliceric, centella asiatica (hydrocotyl) leaf extract*, ulei din seminte de cannabis sativa (canepa)*, ulei din seminte de simmondsia chinensis (jojoba)*, extract din floare de calendula officinalis (galbenele)*, ulei din frunze / crengute de citrus aurantium amara (portocala)*, ulei de cymbopogon martini (palmarosa)*, ulei de lavandula angustifolia (lavanda)*, ulei de cinnamomum camphora (camfor), tocoferol, guma xantan, acid citric, citral, farnesol, geraniol, limonen, linalol.

*ingredient de origine biologica

* 100 % din ingrediente sunt de origine naturala,

* 16 % provin din Agricultura Biologica.

Crema pentru bebelusi Gamarde 400 ml

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra