Descrierea produsului

Demachiant bio matifiant delicat, 200 ml, Bema Love Bio Face

cod 9005 / EAN 8010047190055

Cu: Balsam de Copaiba, Ulei din nuci de Brazilia, Ulei de Migdale, Ulei din frunze de arbore de ceai, Extract din coaja de lamaie.

Demachiantul bio este delicat, are proprietati seboreglatoare si indeparteaza impuritatile fara sa fie agresiv cu tenul. Extractul din coaja de lamaie are actiune antiseptica si de purificare a pielii, Balsamul de Copaiba re-echilibreaza compozitia lipidica a pielii, Nucile de Brazilia aduc un aport de vitamine si minerale esentiale, pentru un ten echilibrat.

Instructiuni de utilizare: Aplicati pe un disc demachiant si stergeti tenul cu miscari circulare, dupa care clatiti tenul cu apa. Pentru uz extern.

Ingrediente (INCI): Aqua/Water, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Prunus Amygdalus Dulcis* (Sweet Almond) Oil, Glycerin, Asparagopsis Armata Extract, Sodium Benzoate, Citrus Medica Limonum* (Lemon) Peel Extract, Benzyl Alcohol, Melaleuca Alternifolia* (Tea Tree) Leaf Oil, Copaifera Officinalis* (Balsam Copaiba) Resin, Bertholletia Excelsa Seed Oil*, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Limonene**. * din agricultura organica, ** din uleiuri esentiale

Canitatea: 200 ml