Descrierea produsului

* Urgenta! Maleficul hacker cibernetic Terabyte ia cu asalt cartierul general mobil al ultra agentilor pentru a dezactiva întreaga retea de comunicatii a orasului Astor.

* Activeaza modul sub-acoperire al camionului si lanseaza tragatoarele automate de rachete pentru a-l respinge.

* Lanseaza nava zburatoare ascunsa pentru a spiona inamicii de sus.

* Împinge maneta pentru a detasa cabina soferului si deschide partea posterioara a camionului pentru a dezvalui interiorul redutabilului cartier general.

* Pune în priza laptopul ce contine planurile ultra secrete ale misiunii în camera de instructaj si vizioneaza-le pe ecranul mare.

* Analizeaza indiciile si efectueaza teste în laborator cu profesorul Christina Hydron.

* Prinde cu centura propulsorul cu reactie si ataseaza bratul de robot extensibil pentru a-l pregati de decolare pe agentul Phoenix.

* Opreste-l pe Terabyte în încercarea sa de a evada cu laptopul ce contine toate dosarele secrete ale ultra agentilor, în timp ce robotul ultramodern al acestuia încearca sa distruga sistemul de comunicatii lansând bombe cu virusi spre antena satelit.

* Lanseaza automobilul sport pe rampa si trage cu lansatoarele de piroane pentru a apara cartierul general al ultra agentilor.

* Trebuie sa-l închizi pe acest hot de informatii în celula de închisoare ultramoderna înainte de a putea provoca distrugeri si mai mari!

* Include 5 minifigurine cu accesorii: Terabyte, agentul Solomon Blaze, agentul Caila Phoenix, agentul Curtis Bolt si profesorul Christina Hydron.