Descrierea produsului

DR SUN - BALSAM PENTRU PROTECTIE SOLARA FOARTE CRESCUTA cu FILTRE FOTOSTABILE UVA/UVB SPF 50 PENTRU COPII DE LA 6 LUNI+.

Rezistent la apa. Fara parabeni. Testat clinic sub control dermatologic si pediatric. Avizat de Institutul European pentru Mama si Copil. Sistemul de înalta fotostabilitate UVA / UVB-filtru este în conformitate cu standardul UE. Balsamul pentru copii SPF50 asigura protectie pielii foarte sensibile a copiilor cu ten deschis si sensibilitate crescuta la razele soarelui. Nu exista reactii fototoxice si nu contine alergeni.

Formula cu peptide deriavate din seminte de bumbac protejeaza pielea de efectele nocive ale soarelui. D-pantenolul si glicerina hidrateaza si calmeaza iritatiile.

Pentru protectie eficienta si siguranta puneti o cantitate semnificativa de balsam pe piele cu aproximativ 20 de minute inainte de expunerea la soare. Pentru a asigura cea mai buna protectie, aplicati in mod repetat (la un interval de cel putin 2 ore), si dupa ce iesiti din apa sau dupa ce va stergeti cu prosopul. Usor de folosit datorita sistemului de eliberare a balsamului printr-o simpla rasucire a capacului. Evitati contactul cu ochii si cu imbracamintea.

A se folosi, de preferinta, 36 de luni de la data fabricatiei

Gramaj - 150 ml - TESTAT DERMATOLOGIC

Varsta: 6LUNI+

 

Balsam protectie solara pentru copii SPF50, 150 ml Dr Sun

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra