Descrierea produsului

Culori disponibile: Rosu, Albastru
ATENTIE!
Acest model, unul dintre primele modele de elicoptere cu radiocomanda de la Double Horse cu un singur rotor principal, este destinat pilotilor avansati, este foarte rapid, aveti nevoie de spatii foarte largi fara obstacole, pana va obisnuiti cu el. Nu incercati sa il pilotati daca adie sau bate vantul! Are 2 reglaje fine diferite, unul pentru miscarea necontrolata de rotaie, al doilea pentru miscarea necontrolata pe directia inainte sau inapoi si cate un trimmer pentru fiecare canal de control: sus/jos, inainte/inapoi si stanga/dreapta. Atunci cand il porniti pentru prima data asigurati-va ca toate cele 5 reglaje sunt pozitionate pe mijloc. Elicopterul va zbura normal dupa ce il veti regla. In filmuletul de mai jos (http://www.youtube.com/watch?v=p4VJ2ATyJe4#!) elicopterul este pilotat de un pilot experimentat cu acest model. Va recomandam sa va asigurati un spatiu de manevra mai larg decat cel din filmulet. Inainte de a zbura cu el verificati faptul ca toate comenzile functioneaza corespunzator. Daca in urma verificarii constatati faptul ca aparatul nu raspunde corespunzator la comenzi va rugam sa nu incercati sa zburati cu el si sa il prezentati la garantie. Garantia isi pierde valabilitatea in cazul in care aparatul prezinta daune de natura mecanica: componente rupte, sparte, indoite etc.
Giroscopul este o componenta esentiala a multor modele de elicoptere cu telecomanda. La elicopterele cu telecomanda giroscoapele sunt utilizate pentru controlul miscarii nedorite in jurul axei de giratie (axa verticala a aparatului). Atunci cand un elicopter cu telecomanda se roteste in jurul axei sale de giratie directia in care botul acestuia este indreptat, se schimba. Sarcina giroscopului este de a detecta orice miscare de giratie nedorita (in sensul acelor de ceasornic sau in sens invers acelor de ceasornic atunci cand elicopterul este privit de deasupra) si de a corecta in mod automat orientarea elicopterului cu radiocomanda. Fara un giroscop, chiar daca elicopterul teleghidat a fost reglat initial pentru a isi pastra directia de zbor, in cele din urma acesta ar incepe sa se roteasca spre stanga sau spre dreapta. Forte externe dar chiar si manevrarea normala a unui elicopter radiocomandat pot conduce la aparitia unei miscari de giratie nedorite. Atunci cand aceasta apare, giroscopul simte miscarea nedorita si o corecteaza. Rezultatul este asigurarea unui zbor stabil al elicopterului si lipsa oricarei miscari de giratie nedorite.
Modelul pe care vi-l prezentam este al doilea elicopter pe 3 canale (primul fiind DH-9100) de la Double Horse cu un singur rotor principal (non-coaxial). Elicopterele normale pe 3 canale necesita o structura coaxiala pentru a isi pastra stabilitatea dar acest model, Double Horse 9104 nu are nevoie de asa ceva! Poate plana la punct fix cu ajutorul unui singur rotor principal! Echiparea cu mecanisme servo ajuta acest elicopter cu o singura elice principala sa obtina rezultate nemaipomenite in materie de stabilitate in zbor. Componente metalice au fost de asemenea incluse in angrenajul de sustinere si control al rotorului principal, facandu-l astfel mai rezistent.
Specificatii
- Lungime: 71 cm
- Greutate: 480g
- Diametru rotor principal: 490 cm
- Diametru elice de coada: 9 cm
- Raza de actiune: pana la 30 metri
- Durata de zbor: pana la 8-10 minute
- Timp de incarcare: aproximativ 90 minute
- Acumulator: 7.4V, 1300 mAh, tip Li-Poly
- Baterii telecomanda: 3 baterii tip AA
- Functii: sus/jos, viraj stanga/dreapta, inainte/inapoi
Pachetul contine:
- Elicopter cu un singur rotor principal, 3 canale
- Radiocomanda
- Incarcator
- Adaptor incarcator
- Elice de schimb pentru rotor principal
- Elice de coada de schimb

Elicopter radiocomandat DH-9104 cu UN SINGUR ROTOR principal, 71cm

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra