Figurina rata mallard Papo

Cod: P51155
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 3-6 ani
Pentru: Baieti si Fetite
Rata Mallard - Figurina Papo
Figurina Papo Rata Mallard este o figurina pictata manual care reda cu acuratete infatisarea unei rate salbatice Mallard.
Este o figurina care ajuta la cunoasterea, prin joc, a principalelor caracteristici specifice acestei frumoase pasari, inca din mica copilarie!
 
Rata Mallard este o pasare migratoare recunoscuta usor prin penajul ei. In cadrul speciei ratoiul este cel pe care il remarcam usor dupa capul sau acoperit cu pene verzi si dunga subtire alba de la baza gatului.
Ratele Mallard in schimb au un penaj in tonuri de maron. Cercetatorii au cronometrat viteza de deplasare a unui stol de rate Malard si au constatat ca acestea se deplaseaza cu o viteza medie de 55 km/h!
Figurina Papo Rata Mallard este o jucarie pentru copii, care poate ajuta in cel mai placut mod la cunoasterea mediului inconjurator.
Figurina Papo Rata Malard este un excelent stimulent de a dezvolta imaginatia copiilor prin care pot aparea noi oportunitati de joaca.
Figurina Papo Rata Mallard isi pastreaza proprietatile timp indelungat, se intretine usor, prin sergere cu o carpa moale usor umezita. Nu contine substante toxice!
Dimensiune: 7 x 4.9 x 3 cm
Greutate: 23 g
Varsta +3
Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!