Descrierea produsului

Gel bio de spalare pentru igiena intima, 250 ml, Bema Bioeconatura (cod 1750)

Principii active: Extract din flori de musetel si de nalba-de-padure, acid lactic.

Un produs pentru igiena zilnica a zonei intime ce are la baza extracte din flori de nalba-de-padure si musetel. Mentine aciditatea fiziologica a pielii, fara a modifica echilibrul florei locale. Asigura o actiune emolienta si protectoare, curata usor fara sa irite pielea. Previne aparitia mirosurilor neplacute, avand totodata un efect racoritor si deodorant. Nu contine SLS/SLES (Sodium Lauryl/Laureth Sulfate).

Instructiuni de utilizare: Aplicati pe zona intima, spalati si clatiti cu apa din abundenta. Pentru uz extern. Produs certificat organic (bio); testat dermatologic; testat pentru nichel, crom si cobalt < 0,1 ppm.

Ingrediente (INCI): Aqua/Water, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate,Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Prunus Amygdalus Dulcis * Oil (ulei de migdale dulci), Glycerin (glicerina), Chamomilla Recutita Flower Extract (extract din flori de musetel), Malva Sylvestris Extract (extract din nalba de padure), Olea Europaea* Fruit Extract (extract din masline), Tocopherol (vitamina E), Lactic Acid (acid lactic), Lonicera Caprifolium Flower Extract (extract din flori de caprifoi), Citric Acid, Profumo/Fragrance. * din agricultura organica