Descrierea produsului

Scop: Gelul stralucitor cu Eyebright (Euphrasia officinalis – Iarba de Silur) si  Neroli (flori de portocal amar ) ajuta la reducerea cearcanelor si pungilor de sub ochi pentru ochi frumosi.

Tratamentul pentru ochi PHB, este creat cu extracte organice stimulente care contribuie la reducerea vizibila a cearcanelor si pungilor de sub ochi.

Pielea din jurul ochilor este cea mai delicata suprafata de pe tot corpul uman si are nevoie de ingrijire speciala pentru a ramane luminoasa, supla si sa reziste efectelor temporare.

PHB a dezvoltat un sistem unic care penetreaza rapid in piele pentru a ajunge in centrul epidermei si sa permita extractelor din plante sa actioneze unde sa faca cu adevarat o diferenta.

Gelul pentru ochi PHB contine o combinatie de Iarba de Silur , flori de portocal amar si meseteacan. Uleiurile din plante stimuleaza microcirculatia si in acelasi timp hidrateaza si da stralucire zonei delicate a ochilor pentru a reduce aspectul cearcanelor si decolorarii.

Gelul pentru ochi PHB are o textura proaspata si matasoasa, care se scufunda instantaneu in piele pentru a lasa ochii hidratati si revigorati. Niciodata cremos sau lipicios.

Recomandat pentru toate tipurile de piele.

Beneficii:

  • Textura proaspata si matasoasa care se absoarbe imediat in piele
  • Stimuleaza si hidrateaza pentru ochi luminosi si frumosi
  • Lumineaza urmele decolorate ale pielii
  • Perfect pentru pielea sensibila, predispusa la reactii alergice
  • Extrem de calmant si regenerator
  • Bogat in vitamine si antioxidanti, care ajuta la prevenirea semnelor de imbatranire
  • Fara Parabeni, parfum & coloranti, produse petrochimice, Formaldehida, uleiuri minerale
  • Produs vegan, certificat Halal

Utilizare: Se aplica bland in zona ochilor cu varful degetelor, dimineata si seara.

Precautii: Nu inghititi! Evitati contactul cu ochii!

Ingrediente: Aqua, Aloe barbadensis (Organic aloe vera), Vegetable glycerine, Biosaccharide Gum-1, Coco-caprylate, Sclerotium Gum, Betula Pendula (White birch), Propandiol & Salix alba, Helianthus Annuus ( Organic Sunflower) Seed Oil (and) Euphrasia Officinalis (Organic Eyebright) Extract., Hippophae rhamnoides (Organic Sea Buckthorn), Citrus parasidii (Grapefruit), Citrus bergamia (Bergamot), Boswella carterii (Frankincense), Citrus aurantium (Neroli), Benzyl alcohol, Commiphora myrrha (Myrrh), Rosa centifolia (Rose), Jasminum officinale (Jasmine), *Linalool *Limonene *Citral *Geraniol *Farnesol *Eugenol *Citronellol *Benzyl Benzoate.