Descrierea produsului

Ghiozdanul ergonomic Gorjuss Dreaming are: Primul si al doilea compartiment securizate printr-o bretea Velcro si sunt perfect dimensionate pentru a depozita cartile si caietele de scoala.

Al doilea compartiment dezvaluie doua buzunare interioare utile pentru depozitarea obiectelor gen rechizite sau casti telefonice.

Al treilea compartiment si totodata cel mai spatios, include un buzunar cu fermoar si despartitor, desemnat pentru o mai buna ordonare a cartilor si caietelor. In interiorul capacului gasiti un buzunar transparent cu orar, pe care copii il pot completa dupa nevoie.

Exteriorul ghiozdanului ergonomic Gorjuss este dotat cu doua buzunare laterale menite sa tina in siguranta sticla de apa sau sandwich-ul preferat.

Practic, ghiozdanul ergonomic Gorjuss contine o baza dintr-un material plastic rezistent, un spate si bretele bine captusite pentru un maxim de confort.

Datorita bretelelor reglabile si a sistemului suplimentar de consolidare,ghiozdanul devine stabil si echilibrat chiar si in cazul supraincarcarii cu greutati mai mari.

Este prevazut cu benzi reflectorizante pentru semnalizarea pe timp de noapte. Intreaga constructie a acestui ghiozdan ergonomic, pe langa confort, arata rezistenta si durabilitate.

Ghiozdanul ergonomic Gorjuss Dreaming distribuie perfect greutatea pe spatele copilului, protejandu-l astfel de greutatea manualelor.

Dimensiuni aproximative: 38x32x21 cm

Materiale folosite: exterior- 100% poliester; interior- 100% poliester

Puteti curata acest ghiozdan cu o carpa umeda