Descrierea produsului

Cadoul ideal pentru toti copiii pasionati de geografie, dar si un accesoriu deosebit pentru fiecare casa. Un glob cu adevarat deosebit.

Acest frumos glob cu diametrul de 22,8 cm afiseaza o harta fascinanta si detaliata a Lunii. Are incluse craterele mari, lanturile muntoase, marile si aterizarile pe luna. Pe timp de noapte puteti comuta globul pe modulul luminos si luna se transforma intr-un decor magic si o lampa de noapte atractiva.

Functioneaza cu baterii si are nevoie de 4 baterii C. Cu toate acestea, exista, de asemenea, optiunea de a achizitiona un adaptor electric separat (nu este inclus). Fiecare cutie contine datele necesare ce va permit sa achizitionati un astfel de adaptor.

Globul iluminat Luna este un instrument de invatare excelent pentru astronomii in devenire, dar si un accesoriu deosebit pentru dormitor, birou sau sufragerie. Un glob cu adevarat unic.

Functioneaza cu 4 baterii C (nu sunt incluse).

Recomandat copiilor cu varsta: peste 8 ani.

Jucariile Brainstorm sunt jucarii educative, interactive si distractive, care aduc impreuna o serie de obiecte fascinante. Scopul jucariilor Brainstorm este de a distra copii, dar si de a-i inspira pentru a afla mai multe despre mediul lor inconjurator.

 

Glob Iluminat Luna Brainstorm Toys E2035

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra