Descrierea produsului

Inel pentru bebelusi Curaprox

  • Ajuta în momentul în care apare dentitia
  • Promoveaza dezvoltarea senzoriala s i motorie
  • Trezes te curiozitatea copilului, acesta prezentând entuziasm în momentul spalarii
  • Atenueaza durerea

Culoare: Pink

Atenueaza durerea

Lucrul cel mai bun pentru un copil care sufera de durerea provocata de eruptia danturii este ca acesta sa mus te ceva - si când un inel este sofisticat la fel ca cel din gama CURAPROX Baby, nu mai este necesar sa utilizati gel petru calmare gingivala.

Experienta senzoriala

Materiale cu diferite grade de duritate stimuleaza experienta tactila a limbii. De asemenea, inelul prezinta o prindere perfecta, iar senzatia oferita este de a se juca cu acesta, prin atingere si prin efectele sonore. Cu alte cuvinte, alaturi de efectul de alinare a durerii, inelul pentru dentitie ofera, de asemenea, multiple fatete senzoriale, îmbinându-se într-o experienta unica.

Factorul de învatare

Perii de plastic fiind fini si flexibili sunt ca o periuta de formare, prin care se stârnes te curiozitatea sugarului, devenind entuziasmat sa experimenteze un nou periaj.

Igiena

Înainte de prima utilizare, clatiti inelul de dentitie cu apa. Acesta poate sa fie fiert, spalat în masina de spalat vase la 75 de garde sau sterilizat în cuptorul cu microunde.

Calitate

Conceputa de Dr. Nadja-Marina Kellerhoff, dentist pediatru si specialist în igiena orala si medicina ortodontica în Fribourn, Switzerland.
Corespunde standardelor DIN EN 71.

Inel pentru bebelusi Pink

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra