Descrierea produsului

Monitorul va permite sa aveti sub supraveghere copilul de la distanta. Dispozitivul KS-4222 permite comunicarea pe doua cai, puteti auzi copilul si puteti comunica cu acesta pana ajungeti in camera.Dotat cu lumina de veghe si melodii pentru un somn linistit.

Caracteristici:

* Monitorul audio digital Topcom KS-4222 va va oferi siguranta ca bebelusul dvs doarme linistit,in plus va ofera oportunitatea unica pentru doua cai de comunicare pentru confortul dvs si siguranta bebelusului dvs.

* Echipat cu tehnologie DECT 6.0 de 1.8 GHz pentru claritatea sunetului,va puteti simti confortabil pentru ca veti auzi tare si clar cand bebelusul are nevoie de dvs.

* Display-ul LCD indica nivelul activitatilor si al sunetului precum si temperature din camera bebelusului. Criptarea datelor este adaugata pentru a creste securitatea sunetului.

* Monitorul Audio Digital Topcom KS-4222 are o impresionanta raza de actiune,peste 300 de metri in camp deschis,permitandu-va astfel deplasarea prin casa sau prin curte stiind ca veti auzi daca bebelusul va plange.

* Display-ul LCD va va arata in timp real nivelul sunetului si al activitatilor din camera bebelusului,de asemenea si temperatura.

* Monitorul KS-4222 este echipat cu sensor pentru temperatura care este raportata pe dispay-ul LCD. Puteti fi sigur ca niciodata nu este prea cald sau prea rece.

* Sunet de inalta calitate

* Wireless-ul superior al KS-4222 va permite sa fiti conectati cu bebelusul dvs pana la 300 de metri departare.

* Transmisie audio de inalta calitate

* Doua cai de comunicare: comunicare digitala la 1,8 GHz liber si activarea prin VOX 

* Avertizare ca a doua unitate este la indemana

* Termometru camera cu avertisment schimbare temperatura

* Lumina de noapte

* Chiar daca aveti o casa mare,nu trebuie sa renuntati la a fi conectati cu bebelusul dvs. Alarma sonora porneste cand iesiti din raza de actiune.

Interfon digital Topcom KS-4222

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra