Descrierea produsului

Explorează un vehicul clasic cu mașina de intervenție!

 

Bucură-te de o experiență de construcție și joacă excelentă cu această variantă bestială a unui SUV de pompieri (42075 First Responder), colorat cu roșu și negru și autocolante detaliate, jante late negre cu anvelope robuste, girofaruri albastre și spoturi montate pe acoperiș. Acest set avansat 2-în-1 LEGO® Technic foarte detaliat conține și diverse funcții, inclusiv direcție și suspensie funcțională, vinci funcțional și braț de tractare plus cabina șoferului cu uși care se deschid și un compartiment de depozitare dotat cu unelte.

 

- Mașina este prevăzută cu direcție și suspensie funcțională, vinci funcțional, braț de tractare, cabină cu uși care se deschid, compartiment de depozitare dotat cu unelte, jante late negre cu anvelope robuste, girofaruri albastre și spoturi montate pe acoperiș.

- Schemă de culori pe roșu și negru.

- Include și un set de autocolante pentru extra detalii.

- Folosește vinciul funcțional pentru a scoate alte vehicule din pericol.

- Deschide compartimentul pentru a accesa diverse unelte.

- Acest set avansat de construcție LEGO® Technic este proiectat pentru a oferi o experiență de construcție captivantă și satisfăcătoare.

- Model 2-în-1: se poate reconstrui ca un bolid de foc.

- Potrivit pentru vârstele cuprinse între 9 și 16 ani.

- Mașina de intervenție măsoară peste 20 cm înălțime, 27 cm lungime și 12 cm lățime, și 12 cm înălțime cu antena retractată.

- Bolidul de foc măsoară peste 9 cm înălțime, 28 cm lungime și 12 cm lățime.

Nr. pieselor în cutie : 513