Descrierea produsului

Hopa! Se pare ca furtuna a distrus podul de peste mlastina. Oare cum poti sa traversezi mlastina plina de vietati infricosatoare?

Poate poti sa sari de pe o piatra pe alta si sa o traversezi cu bine fara sa cazi! Alatura-te animalutelor prietenoase intr-o cursa palpitanta.

Pentru o doza suplimentara de distractie participa si la provocarea cu numere in timp ce traversezi mlastina. Jocul are o multime de provocari special create pentru a se potrivi diferitelor nivele de dezvoltare ale copiilor.

Jocul contribuie la dezvoltarea gandirii logice, a vederii spatiale, a indemanarii si a rapiditatii. In plus, copiii vor descoperi spiritul de echipa si cooperarea.

Jocul este recomandat pentru: 2 -6 jucatori.

Setul include: 12 covorase cu pietre ( 6 pietre mici si 6 pietre mari), 45 de carduri cu model fata-verso, 3 zaruri din spuma ( 1 zar cu numere si 2 zaruri cu amprentele animalutelor), instructiuni.

Regulament: Fii primul jucator care ajunge de la linia de start la linia de sosire sarind de pe o piatra pe alta fara atinge "apa" (podeaua).

Zarul cu numere iti indica cati pasi poti face pentru a inainta. Cand dai cu zarul cu animale acesta iti indica ce piatra sa folosesti.

In afara de jocurile mentionate copiii pot avea parte de distractie suplimentara folosind cardurile cu numere.

Pe langa traversarea mlastinii de pe o parte pe alta ei vor trebui sa adune carduri cu numere. (Spre exemplu, cardurile cu cifre pare sau impare, serii crescatoare sau descrescatoare etc).

Deasemenea, pot juca un joc rapid cu cardurile c u ciclurile vietii, leapsa, un joc de memorie sau chiar un joc de inviorare.

Jocurile Chalk and Chuckles sunt ideale pentru dezvoltarea creativitatii, a increderii in fortele proprii si a responsabilitatii, toate acestea intr-o maniera educativa si distractiva.

Ele sunt concepute tinand seama de ultimele cercetari in materie de dezvoltare a copiilor.

Pentru a contribui la dezvoltarea functiei cognitive fiecare joc Chalk and Chuckles se poate juca in mai multe variante.

Produsul este lucrat manual, fiind fabricate din lemn si cerneala non-toxica.

Ambalajul este confectionat din hartie si carton reciclat si este imprimat cu cerneala pe baza de soia.

Dimensiune: 38.1 x 25.4 x 4.45 cm

Varsta recomandata: 4 ani +

Contraindicat copiilor sub 3 ani. Contine piese mici ce pot fi inghitite.

Joc interactiv - Plimbare cu peripetii

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra