Descrierea produsului

Un thriller criminalistic întunecat şi violent cu acţiune plasată în Los Angeles-ul anilor ’40.

În timpul boom-ului postbelic al epocii de aur a Hollywood-ului, Cole Phelps, un detectiv LAPD este aruncat cu capul înainte într-un oraş care se îneacă în propriul succes.

Corupţia este în floare, traficul de droguri explodează iar rata criminalităţi este cel mai mare nivel din istorie.

În încercarea lui de a avansa în rang şi de a face ceea ce este corect, Phelps trebuie să dezvăluie adevărul din spatele unei serii de atacuri, să dejoace consipiraţii şi crime brutale, luptându-se cu lumea interlopă a L.A.-ului şi chiar cu membri din propriul departament pentru a descoperi un secret care ar putea zgudui oraşul din temelii.

Folosind o tehnologie revoluţionară de animaţie facială care surprinde nuanţele performanţele faciale ale actorilor într-un mod foarte detaliat, L.A. Noire este un amalgam de acţiune care îţi taie răsuflarea şi muncă de detectiv, oferind o experienţă interactivă fără precedent.

Soluţionează crime brutale, intrigi şi conspiraţii inspirate din infracţiuni reale petrecute în Los Angeles-ul anului 1947, una dintre cele mai corupte şi violente perioade din istoria acestui oraş.

Caută indicii, urmăreşte suspecţi şi interoghează martori, în incercarea de a afla adevărul într-un oraş în care fiecare are câte ceva de ascuns.

Descarcarea si instalarea jocului LA Noire pe consolele Nintendo Switch necesita 14 GB de spatiu liber.