Descrierea produsului

Cu jocul LEGO NINJAGO Movie, jucatorii vor avea ocazia de a se lasa purtati în noua aventura animata pentru marile ecrane, The LEGO NINJAGO Movie

 În cadrul jocului, jucatorii îsi croiesc drum printre valurile de inamici, cu onoare si abilitati, asemeni eroilor lor ninja preferati, Lloyd, Nya, Jay, Kai, Cole, Zane si Maestrul Wu, pentru a-si apara insula natala Ninjago de mârsavul Lord Garmadon si Armata lui de Rechini.

Pentru a reusi, trebuie sa stapâneasca arta Ninjagilitatii care le permite sa traverseze Ninjago fugind pe pereti, sarind si înfruntând dusmanii Ninjago pentru a urca în clasament si a îmbunatati abilitatile luptatorilor ninja.

Jucatorii pot apela la luptele Spinjitzu pentru a apara Ninjago împreuna.

Aventurati-va în jocul plin de actiune: Jucatorii pot deveni persoanele lor Ninjago preferate si se pot lasa purtati în aventura filmului într-un mod nou si inedit.

Stapâniti Ninjagilitatea si Abilitatile de lupta: Jucatorii traverseaza medii deschise stapânind alergarea, prinderea, sariturile si alte abilitati unice ninja pentru a înfrânge dusmanii si a apara orasul Ninjago.

Locatii noi si interesante: Jocul include opt locatii mari, pline de actiune, bazate pe povestea din The LEGO NINJAGO Movie, fiecare cu propriile Provocari Dojo, unde jucatorii îsi pot testa abilitatile de lupta si pot înfrunta inamici din ce în cei mai puternici.

Hartile de lupta: Jucatorii îsi pot înfrunta prietenii si membrii familiei în patru moduri diferite de joc, datorita modului cu ecran local partajat pentru pâna la patru jucatori.