Descrierea produsului

Precomanda acum pentru a primi 4 orci campioni legendari si Sabia Dominion.

Sequel-ul jocului Middle-Earth: Shadow of Mordor - care s-a bucurat de aprecierea criticilor si care a castigat peste 50 premii – va disponibil din luna august si va continua povestea orginala a lui Talion si Celebrimbor, care trebuie sa patrunda in spatele liniilor inamice pentru a-si forma o armata si pentru a intoarce tot Mordor-ul impotriva lui Sauron.

O poveste monumentala Lasa-te cuprins de o poveste Middle-Earth de proportii epice, in timp ce produci un inel nou si iei cu asalt fortarete epice pentru a-i infrunta pe Dark Lord si Nazgul.

Sistem Nemesis evoluat Patrunde intr-o lume mai bogata si mai personala, plina de noi tipuri de inamici, personalitati puternice si povesti mai complexe – Fiecare personaj pe care il intalnesti poate evolua de la un soldat neexperimentat la un ovelord puternic.

Inamic sau aliat.

Intoarce Mordor-ul impotriva lui Sauron Inflitreaza-te in spatele liniilor inamice si foloseste strategia, intelepciunea sau forta bruta pentru a cuceri fortaretele lui Sauron si pentru a le intoarce impotriva acestuia.