Descrierea produsului

Începând cu 22 ianuarie, atât fanii seriei cât si cei noi vor putea retrai povestile originale, acum remasterizate si disponibile în Resident Evil Origins Collection, care contine atât jocul Resident Evil lansat anterior cât si Resident Evil 0.

În jocul Resident Evil jucatorii aleg sa intre în pielea lui Chris Redfield sau Jill Valentine, membri ai echipei S.T.A.R.S., care au fost trimisi în oras pentru a afla adevarul despre disparitia echipei Bravo. Având la dispozitie munitie si articole pentru supravietuire limitate, jucatorii vor trebui sa supravietuiasca puzzle-urilor si capcanelor care îi asteapta la orice colt.

Pe langa jocul Resident Evil, aceasta colectie include si jocul Resident Evil 0, a carui actiune se desfasoara în anul 1998. Rapoartele indica o serie de crime neobisnuite în Raccoon City.

Fortele speciale ale orasului, S.T.A.R.S., trimit echipa Bravo pentru a face investigatii. Printre membri echipei se afla Rebecca Chambers si Billy Coen, fost locotent în Marina, condamnat la moarte. Pe parcursul jocului, jucatorii vor alterna între Rebecca si Billy pentru a-si putea duce la îndeplinire misiunea.