Descrierea produsului

Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series prezinta o noua poveste a celor mai neobisnuiti eroi din univers, o banda de nelegiuiti rebeli cunoscuti ca Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket si Groot. În urma unei batalii epice, Gardienii descopera un artefact cu puteri inimaginabile.

Fiecare dintre Gardieni are un motiv pentru care îsi doreste artefactul, la fel si un inamic nemilos dintr-o specie pe cale de disparitie, care nu se va da în laturi de la nimic pentru a-l smulge din mâinile acestora. De la Earth to the Milano pâna la Knowhere and beyond si beneficiind de o coloana sonora de exceptie, seria în cinci parti te va pune în ghetele propulsate de rachete ale lui Star-Lord într-o aventura originala Guardians, relatata în stilul Telltale unic si câstigator a numeroase premii, în care deciziile si actiunile tale vor stabili cursul povestii.

Discul Season Pass include primul episod al seriei si ofera acces digital pentru descarcarea celorlalte patru episoade în momentul în care vor fi disponibile.