Descrierea produsului

The Technomancer este un RPG sci-fi, care ofera jucatorilor actiune dimanica din plin, 4 arbori de skill-uri, 3 stiluri diferite de lupta si puterile electrice distructive ale Technomancerilor. Technomancerii sunt „razboinici-magi” cu abilitati native de a folosi puterea electrica, îmbunatatite de implanturile cibernetice.

Respectati si temuti de toti, technomancerii sunt razboinici redutabili, antrenati pentru lupta înca de la vârste fragede.

Dar, în Technomancer, nu toate problemele se rezolva prin forta bruta; sistemul de dialog dinamic joaca un rol important în cadrul quest-urilor, permitându-i jucatorului sa influenteze în mod direct cursul intrigii, în functie de deciziile sale.

Confectioneaza echipament, arme si armuri pentru tine si camarazii tai, pe care îi vei recruta pe parcursul aventurii si cu care vei avea parte de relatii de prietenie, dragoste sau chiar de rivalitate intensa.

Jucatorul încearca sa-si salveze viata, fugind de politia secreta, aflata pe urmele sale.

El trebuie sa înfrunte realitatea dura de pe Planeta Rosie în timpul aventurii sale, în care va întâlni comunitati tribale de pe Marte, orase acoperite de gheata si mahalale indezirabile, dezvoltate în apropierea putinelor orase care au supravietuit. - Aventura care se desfasoara pe Planeta Rosie post-apocaliptica - Sistem complex de crafting care modifica aspectul armelor si armurilor - Trei stiluri de lputa si optiuni multiple de personalizare - Dezlantuie magia puternica Technomancy asupra inamicilor tai - Lume care reactiva, care se va modifica în functie de deciziile tale