Descrierea produsului

Jocul care a zguduit genul fighting în anii ’90 revine cu o serie de caracteristici noi pe Nintendo Switch! Ultra Street Fighter 2 beneficiaza de un line-up stelar de personaje, inclusiv luptatorii si bosii originali, personajele introduse în Super Street Fighter II, dar si Evil Ryu si Violent Ken, proaspat adaugati! Alege între grafica clasica pixel-art pentru o calatorie nostalgica în timp sau bucura-te de nou look modern! Foloseste Joy-Con-urile pentru a provoca la lupta un al doilea jucator oricând, oriunde.

Dezlantuie super-combo-uri si arata-i adversarului tau cine este cel mai tare! - În modul Arcade, jucatorul trebuie sa învinga 12 razboinici în încercarea de a deveni campionul World Warrior - Pregateste-te pentru lupte intense co-op în modul Buddy Battle, la care pot participa doi prieteni, care pot realiza combo-uri în doi si îsi pot ataca inamicii din ambele directii. - Lupta local împotriva unui prieten sau a CPU-ului în modul Versus - Joaca online împotriva celor mai buni jucatori in meciuri ranked sau casual - Perfectioneaza abilitatile mai vechi, sau învata unele noi, în modul Training înainte sa încerci provocarile noi.

În noul mod, numit Way of the Hado, pot juca în noul mod first person si pot vedea cum este sa fii in pielea Ryu. Folosind controalele motion pentru a efectua miscari, jucatorii îsi pot lua cu asalt inamicii folosind o serie de lovituri legendare, ca Shoryuken (dragon puch), Tatsumaki Senpukyaku (hurrican kick) si super combo-ul Shinku Hadoken al lui Ryu.