Descrierea produsului

Jucarie Chicco Bucatarie Vorbitoare 12 luni

Bucataria vorbitoare este o jucarie bilingva (engleza/franceza). Contine 13 activitati care stimuleaza imaginatia copilului. Acesta poate invata:
- Alfabetul
- Cifrele
- Forme si obiecte
- Antonime si directii
- Ingredientele si accesoriile  utilizate in bucatarie
- Ceasul

De asemenea, dispune de o multitudine de efecte sonore care pot reproduce sunetul real al obiectelor utilizate in bucatarie, dar si diverse efecte luminoase care fac jucaria atragatoare. Jucaria mai include si un "sortator" de jucarii, astfel incat copilul sa invete importanta "reciclarii".

MODALITATI DE JOACA:
Selectati una dintre modalitatile de joaca  "Invatare", "Muzica" sau "Sunete din bucatarie" prin mutarea cursorului in urmatoarele pozitii  pentru "Invatare" ,  pentru "Muzica" sau  pentru "Sunete din bucatarie".  Un mesaj electronic va confirma selectia facuta.
- MIXER: cand apasati prima data butonul blander-ului veti auzi un cantec. In momentul in care copilul apasa pentru a doua oara butonul blander-ului acesta va auzi propozitii si efecte sonore.
- ROBINET: prin rasucirea robinetului catre stanga sau catre dreapta copilul va asculta propozitii, efecte sonore si un cantec.
- CEASUL: copilul va auzi un cantec in momentul in care muta  prima data limba indicatoare a a ceasului. Un alt cantec va putea fi ascultat in momentul in care copilu muta pentru a doua oara limba indicatoare a ceasului.
 -TABLITA ALBA: Prin mutarea butonului luminous in jos si in sus veti activa fraze si efecte sonore insotite de efecte luminoase.
- PLITA: Cand este apasat pentru prima data butonul plitei veti asculta o propozitie si un cantecel. Noi fraze si cantecele sunt activate in momentul in care copilul apasa pentru a doua oara butonul plitei.
- CUPTORUL: Diferite fraze si efecte sonore sunt activate atunci cand copilul inchide si deschide usa cuptorului.
Jucaria functioneaza cu 3 baterii tip AA 1.5V.