Descrierea produsului

Jucarie Chicco Masinuta Quatro 4 in 1  9 luni+ 

 

Este o jucarie transformabila, oferind o multitudine de variante de distractie, fie ca micutul va sta in casa, fie ca va iesi la plimbare.

 

CARACTERISTICI:

- Masinuta ofera 4 modalitati de joaca in siguranta, de la 9 pana la 36 luni, in functie de fiecare etapa de crestere a copilului.

 

1. BALANSOAR (de la 9 la 12 luni): recomandat copiilor micuti, datorita bazei stabile care balanseaza, barei de protectie si centurilor de sigurata.

2. TRICICLETA CU MANER ("Impinge si plimba-te!")  (de la 9  la 18 luni) - dispune de suport pentru picioare, centuri de siguranta si maner practic pentru manevrarea acesteia de catre parinti.

3. PREMERGATOR/ANTEMERGATOR ("Impinge si mergi!") (de la 12 la 18 luni) - dispune de un maner special care asigura suportul optim copilului care invata sa mearga singur in picioare.

 4. MASINUTA “Stai jos si plimba-te!” - permite copilului sa se deplaseze singur, impingand-se in picioruse pentru a face masinuta sa se deplaseze. Dispune de un volan detasabil, avand functii variate si sunete specifice unei masini.

 

- Jucaria dezvolta:

    - abilitatile cognitive si de coordonare: “conducand” propria masinuta, copilul isi dezvolta abilitatile de coordonare. 

    - abilitatile creative: copilul descopera lumea inconjuratoare si isi imagineaza ca isi conduce propria masinuta, acompaniat de activitatile sonore localizate pe volan. 

ATENTIE: acest produs trebuie asamblat numai de catre un adult.  Aceasta jucarie se va utiliza doar pt activitati uzuale de interior si exterior. Caracteristicele legate de modul in care aceasta jucarie a fost conceputa/construita o recomanda ca fiind potrivita doar pentru copiii cu varsta de maximum 3 ani sau a caror greutate nu depaseste 20 kg.

Jucarie Chicco Masinuta 4 in 1 rosu

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra