Descrierea produsului

Caracteristicile de zbor stabile ale guvernului proiectat Royal Aircraft Factory BE2c au facut-o o alegere ideala pentru a fi utilizate ca avion de lupta pentru apararea de noapte acasa. Este cunoscuta distrugerea primului Airship german peste Marea Britanie, la 3 septembrie 1916, câstigând pilotul Lt. William Leefe Robinson si Victoria Cross.

Într-un moment în care obtinerea celor mai recente informatii despre câmpul de lupta a fost principalul obiectiv al activitatii de aviatie asupra Frontului de Vest, Royal Aircraft Factory BE2c a fost proiectat pentru a permite echipajului sau sa obtina informatii valoroase de recunoastere cât mai eficient posibil. Cu caracteristici extrem de docili de manipulare, avionul a fost proiectat sa zboare drept si la nivel, cu o intrare minima de la pilot.

Odata cu intrarea în functiune a avioanelor de lupta germane mai eficiente, stabilitatea BE2c a devenit calcâiul lui Ahile, iar pierderile de lupta au devenit critice. Operând ca un luptator de noapte de acasa, stabilitatea lui BE2c sa dovedit din nou benefica, iar aeronava a câstigat prima victorie asupra navelor germane urâte, despre care publicul britanic le-a facut referire la "Killers Baby".



Scara: 1:72
Grad de dificultate: 2
Ore de zburare: 1
Numar piese: 54
Dimensiuni: L115 x 156
Varsta recomandata: 8+

Kitul nu include vopsele, lipici.

Kit constructie Airfix avion Royal Aircraft Factory BE2c Night Fighter

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra